به گزارش جام جم آنلاین، سید «عبد الملک بدر الدین الحوثی» رهبر جنبش انصارالله و انقلاب یمن امروز سهشنبه به مناسبت سالگرد شهادت «حسین بدر الدین الحوثی» بنیانگذار این جنبش سخنرانی کرد و به بررسی آخرین تحولات منطقه و یمن پرداخت.
الحوثی با اشاره به اینکه دولت علی عبدالله صالح به خاطر جلب رضایت آمریکا و طی حملات سه ماهه، حسین الحوثی را به شهادت رساند، گفت: شهید قرآن (الحوثی) با نظارت و تشویق آمریکا شهید شد. او با طرح قرآنی خود، امت [اسلامی]را به سمت مقابله با حملات آمریکا، اسرائیل و غرب هدایت میکرد.
رهبر انصارالله با بیان اینکه وقایع ۱۱ سپتامبر توسط صهیونیستها خلق شد تا بهانهای برای تسلط مستقیم بر مسلمانان، از بین بردن هویت و اشغال کشورهایشان باشد، ادامه داد: این شهید با طرح قرآنی و با اقدامات عملی، سکوت در این قضیه را در هم شکست.
الحوثی با اشاره به اینکه در آن زمان، موضع بیشتری کشورهای عربی، تسلیم شدن در برابر آمریکا یا همپیمانی با آن بود، گفت: در آن زمان، حملات اسرائیل به ملت فلسطین نیز بیشتر بود و کشورهای عربی هم فقط برای صلح طرح ارائه میکردند. آمریکا نیز سیطره نظامی بر این کشورها داشت.
وی با بیان اینکه آمریکاییها حتی سلطه اقتصادی نیز داشتند، درباره سلطه امنیتی این کشور هم تأکید کرد: این سلطه از رهگذر مسلط کردن تکفیریها بر ملتها و گسترش انواع جنایات و تغذیه فتنههای مختلف صورت میگرفت. در سطله سیاسی نیز آمریکا مانع از ثبات سیاسی [در این کشورها]میشد.
رهبر یمن با تأکید بر اینکه آمریکا در این کشور، سرویسهای امنیتی را به ابزاری سرکوب بدل کرده بود، ادامه داد: حمله آمریکا به معنای واقعی کلمه، شرق مطلق بود و هیچ سودی برای امت ما نداشته است. آنان فکر میکردند با از میان برداشتن رهبر شهید (حسین الحوثی) پروژه قرآنی را نیز از بین بردهاند، ولی این طرح گسترش پیدا کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با مهندس حمیدرضا هلالی، عکاس، پژوهشگر و مدرس انجمن سینمای جوانان ایران مطرح شد
دانیال نوروش از لذت مضاعفش در سریالی گفت که یادآور «روزیروزگاری» بود