اقدامات تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی را باید نشانههای ضعف این رژیم محسوب کرد، زیرا اسرائیل با انجام اقدامات تروریستی در سوریه و لبنان تلاش میکند از گرفتاری در باتلاق غزه رها شود. لازم به یاد آوری است که رژیم صهیونیستی پس از گذشته حدود ۴ ماه از عملیات طوفان الاقصی هنوز نتوانسته دستاوردی نظامی داشته باشد و در این مدت فقط به کشتن غیرنظامیان و بمباران مردم بی دفاع غزه پرداخته است.
به این ترتیب در چنین شرایطی رهبران سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی با انجام اقدامات تروریستی تلاش میکنند، دایره بحران را به خارج از اراضی فلسطین منتقل کنند. در واقع با چنین هدفی مستشاران نظامی جمهور اسلامی ایران را در سوریه ترور میکنند یا در لبنان عملیات تروریستی انجام میدهند. اما چنین رویکردی نشانه ضعف رژیم صهیونیستی در رویارویی مستقیم با رزمندگان فلسطینی است. نباید فراموش کرد که سران رژیم صهیونیستی با چنین اقداماتی تلاش میکنند که جمهوری اسلامی ایران را وادار به عکسالعمل شتاب زده کنند تا به این شکل جنگ منطقهای شود و رژیم صهیونیستی از بحران و باتلاق غزه خارج شود.
بنابراین جمهوری اسلامی ایران در دام توطئههای رهبران رژیم صهیونیستی نخواهد افتاد و در زمان و مکان مناسب پاسخ اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی را خواهد داد؛ لذا ترور مستشاران ایرانی در سوریه خیلی در قوائد درگیری در غزه تغییری ایجاد نمیکند و سبب میشود رزمندگان فلسطینی مصمم شوند تا انتقام خون این شهدا را نیز از رژیم صهیونیستی بگیرند.
به این ترتیب حملات تروریستی رژیم صهیونیستی را باید بیهوده و نشانه ضعف آنها دانست. این روزها شرایط منطقه و افکار عمومی نیز علیه رژیم صهیونیستی است، حتی دیوان بینالمللی لاهه نیز رژیم صهیونیستی را به نسل کشی محکوم کرده است این مسائل سبب شده که اسرائیل و آمریکا از گروهکهای تروریستی مانند داعش برای انجام عملیات تروریستی استفاده کنند، مانند آنچه که در کرمان اتفاق افتاد. در واقع رژیم صهیونیستی این روزها دست به هر گونه عملیاتی میزند تا دستاوردی نظامی برای خود ایجاد کند و خود را برنده عملیات طوفانالاقصی نشان دهد.
در چنین شرایطی آمریکاییها نیز تلاش میکنند حمایت بیشتری از رژیم صهیونیستی انجام دهند در خصوص این رویکرد نیز میتوان به ششمین سفر وزیر خارجه آمریکا به منطقه اشاره کرد. تداوم سفرهای مقامات آمریکایی به منطقه نیز برای دادن روحیه به رهبران سیاسی رژیم صهیونیستی است. علاوه بر این آنها تلاش میکنند که شرایطی فراهم کنند که کشورهای منطقه نیز به عملیات طوفان الاقصی و در نهایت طرح مربوط خلع سلاح حماس و جهاد اسلامی ورود کنند.
این درحالی است که سفرهای اخیر مقامات آمریکایی به منطقه تاثیر زیادی در این روند نداشته است. به همین دلیل است که هیچ یک از کشورهای عرب منطقه نیز با خلع سلاح حماس و جهاد اسلامی قبل از در نظر گرفتن راه حل برای آینده فلسطین موافقت نکردهاند.
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: