به گزارش جام جم آنلاین مازندران،فرجاله فتحاللهپو اظهار کرد: در زمان پیروزی انقلاب اسلامی جمعیت استان مازندران حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر بود که اکنون این جمعیت حدود ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر است.
وی با بیان اینکه نرخ باسوادی در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی ۶۳ درصد در شهر بود، افزود: اکنون این نرخ در شرایط موجود ۹۷ درصد است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مازندران بیان کرد: نرخ با سوادی در روستا از ۳۸ درصد به ۹۰ درصد شرایط موجود ارتقاء پیدا کرد.
فتحاللهپور گفت: در حوزههای زیرساختی تعداد ۱۱ سد را در مازندران داریم؛ درحالی که در اوایل انقلاب این تعداد سد را در استان نداشتیم.
وی با بیان اینکه تعداد پزشک ۴۰۶ نفر به ۲ هزار و ۸۷۶ نفر افزایش یافت، افزود: نسبت شاخص پزشک عمومی به هزار نفر جمعیت ۰.۲ بود که اکنون به ۱.۲ افزایش پیدا کرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران بیان کرد: تعداد دانشجو در اوایل انقلاب ۲ هزار و ۵۹۹ نفر بوده اما اکنون این تعداد به بیش از ۱۶۱ هزار نفر رسیده است.
فتحاللهپور با اشاره به اینکه ۲۱ بیمارستان در اوایل انقلاب در مازندران وجود داشت که اکنون به ۴۹ بیمارستان افزایش پیدا کرد، یادآور شد: طول راههای استان ۲ هزار و ۸۵ کیلومتر بود که در حال حاضر بیش از ۱۰ هزار کیلومتر طول راههای استان است.
وی اظهار کرد: تولید محصولات باغی استان ۱۹۳ هزار تن بود که اکنون بیش از ۳.۵ میلیون تن تولید محصولات باغی را در استان داریم و تولید محصولات زراعی استان ۸۰۷ هزار تن بود که به ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار تن رسیده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران گفت: تعداد روستاهای دارای طرح هادی ۲ هزار و ۲۹۶ در شرایط موجود است؛ درحالی که در اوایل انقلاب روستایی را که دارای این شرایط است، نداشتیم.
وی بیان کرد: ۱۳۰ مرکز بهداشتی و درمانی در اوایل انقلاب داشتیم که این آمار به ۲۷۰ مرکز و ۲۵ کتابخانه عمومی استان به ۱۱۶ کتابخانه افزایش یافت.
فتحالله پور تصریح کرد : ۴۸ مکان ورزشی روباز به ۳۵۸ مکان و ۴۲۷ مکان سرپوشیده به ۲ هزار و ۴۸۹ مکان افزایش یافت.
وی خاطرنشان کرد: تعداد پستهای انتقال برق از ۱۳ به ۳۲ پست انتقال رسیده و تنها ۴ شهر گازرسانی شده داشتیم که اکنون در همه شهرها عملیات گازرسانی انجام شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران با اعلام اینکه تعداد مشترکان گاز از ۹ هزار و ۳۳۶ مشترک به یک میلیون و ۵۶۴ هزار افزایش پیدا کرد، گفت: در بعضی از زیرساختهای استان تعداد ۲ فرودگاه را در استان داشتیم که به ۳ فرودگاه افزایش یافت.
فتحاللهپور اضافه کرد: در اوایل انقلاب یک بندر داشتیم که در شرایط موجود به ۳ بندر افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه نرخ بیکاری استان در پیروزی انقلاب ۳۶ درصد بود که در پاییز امسال به ۵.۱ درصد رسیده است، افزود: رشد اقتصادی ۴ درصدی را در دوسال اخیر داشتیم که این روند باید در سالجاری هم اتفاق بیفتد.
فتحاللهپور ادامه داد: یکی از کارهای بسیار مهمی که در دو سال اخیر در استان مازندران انجام شد، بحث سرمایهگذاری است که یکی از مهمترین پروژههای سرمایه گذاری مربوط به تامین مالی از طریق فاینانس در حوزه برق بود.
وی یادآور شد: سفری که رئیس جمهور به مازندران داشت ، ۱۷ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان مصوبات سفر در قالب ۱۷۶ مصوبه بود که ۵۰ درصد منابع از محل بودجه عمومی است.
فتحاللهپور بیان کرد: تکمیل سدهای انحرافی ، سدهای لاستیکی و تصفیه خانه ساری از طرح های مهم استان است که به بهرهبرداری رسید.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مازندران با بیان اینکه در حوزه فاضلاب افتتاح بخش لجن خط جریان اول فاضلاب شهر بابل و احداث خط انتقال فاضلاب شهر ساری را داشتیم، افزود: عملیات اجرایی آنها تکمیل شد و ارتقاء کیفی مدور اول و احداث مدور دوم تصفیه خانه فاضلاب شهرهای مربوطه در مازندران به سرانجام رسید.
وی خاطرنشان کرد: بهره برداری توسعه پست برق ۳۸۵ مگاولت آمپر ناریوران بابل و احداث پست برق در شهرک صنعتی رجه انجام شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران اعلام کرد: زیرگذر شهید مهدوی در محور سوادکوه که به عنوان یکی از گره های ترافیکی این محور بوده، قطعه دوم آزادراه تهران شمال و تقاطع غیرهمسطح میدان هزار سنگر آمل از جمله پروژههایی است که در بخش حمل و نقل افتتاح شد.
وی خاطرنشان کرد : تکمیل و راه اندازی بیمارستان رازی قائمشهر و بیمارستان تنکابن، تجهیز سردخانه انتقال خون غرب استان در تنکابن، تکمیل بخش ناباروری بیمارستان خاتم الانبیا بهشهر و نوین درمانی امیرکلا بابل از اقداماتی است که باید در بخش بهداشت و درمان استان انجام شود.
فتحاللهپور تکمیل پروژههای مدارس را از کارهای بسیار مهم دوسال اخیر برشمرد و گفت: یکی از بزرگترین پروژهها مجتمع آموزشی ۲۴ کلاسه ساری است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد