بسیاری از شهرک های چهارمحال با تانکر آبیاری می‌شوند

رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه اگر سیاست‌گذاری‌های غلط در حوزه برداشت‌ از منابع آبی ادامه پیدا کند، اختاپوس خشکسالی بام ایران را می‌بلعد، گفت: امروز به بسیاری از شهرک‌های صنعتی استان با تانکر آبرسانی می‌شود و مسؤولان باید این نشانه‌ها را جدی بگیرند. 
کد خبر: ۱۴۴۳۴۲۹

 به گزارش به نقل از خبرگزاری فارس از شهرکرد، شهرام زارع با تاکید بر اینکه داد بی‌آبی در چهارمحال و بختیاری با توجه به کاهش چشمگیر بارش‌ها و خشکسالی‌های پی در پی به آسمان بلند شده است، گفت: سال گذشته بارش‌ها در این استان قابل توجه بود، اما این بارش‌‌ها نتوانست مرهمی بر چهره زخم خورده ما که سال‌هاست با خشکسالی دست و پنجه نرم می‌کنیم باشد.

 

رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه از ۱۱ دشت استان تمامی دشت‌ها در حالت بحرانی و ممنوعه بحرانی قرار دارند، گفت: اگر نتوانیم با سیاست‌گذاری صحیح منابع آبی را مدیریت کنیم، خسارت‌های غیرقابل جبرانی به بخش صنعت، کشاورزی، گردشگری وارد می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه حجم مخزن سد زاینده رود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون متر‌ مکعب است، خاطرنشان کرد: طبق آخرین اعلام متولیان وزارت نیرو حجم فعلی آب ذخیره شده در این سد حدود ۲۷۱ میلیون متر مکعب است، این مسئله یک زنگ هشدار جدی برای چهارمحال و بختیاری، استان اصفهان و چند استان کویری دیگر برای تامین آب مورد نیاز است.

 

زارع با بیان اینکه نسبت به مسئله بحران فرونشست زمین در چهارمحال و بختیاری توجه جدی صورت نگرفته است، یادآور شد: آثار فرونشست زمین با سرعت نور در حال خودنمایی است و آن را می‌توان زلزله خاموش نامید، این غده در حال گسترش بوده و تبعات آن جبران‌ناپذیر است، باید مردم را نسبت به تبعات آن آگاه کنیم. 

 

وی با بیان اینکه توسعه کشاورزی با محدودیت شدید منابع آبی منطقی نیست، گفت: حدود ۳۰ درصد محصولات کشاورزی تولیدی کشور به ضایعات تبدیل می‌شود، باید با الگوی صحیح کشت مصرف آب در کشاورزی را مدیریت کنیم.

 

رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه اگر سیاست‌گذاری‌های غلط در حوزه برداشت‌ از منابع آبی ادامه پیدا کند، اختاپوس خشکسالی بام ایران را می‌بلعد، عنوان کرد: امروز به بسیاری از شهرک‌های صنعتی استان با تانکر آبرسانی می‌شود، باید این نشانه‌ها را جدی بگیریم.

 

وی با اشاره به اینکه طبق اعلام سازمان هواشناسی، چهارمحال و بختیاری دومین استان خشک کشور پس از گیلان از نظر بارش سالانه است، یادآور شد: امسال با کمبود ۱۰۶ میلی‌متری بارش نسبت به میانگین بلندمدت مواجه هستیم.

 

زارع در پایان با بیان اینکه با برخی از تکنولوژی‌های روز می‌توان تبعات خشکسالی را کم کرد، تصریح کرد: چهارمحال و بختیاری تامین کننده آب چند استان کشور است، اگر موضوع بارورسازی ابرها در دستور کار قرار بگیرد، قطعا بحران آب در این استان‌ها نیز مدیریت می‌شود، بنابراین باید به این سمت حرکت کنیم.

 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها