در دور دوم رسیدگی به پرونده اعضای گروهک تروریستی منافقین مطرح شد

آلبانی، اعضای گروهک منافقین را مسترد کند

در هشتمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین بررسی شد

نحوه رد زنی سوژه‌های ترور در خیابان

هشتمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به‌عنوان یک شخصیت حقوقی، از دیروز در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجت‌الاسلام دهقانی و مستشاران دادگاه مرتضی تورک و امین ناصری در مجتمع قضایی امام‌خمینی(ره) به‌صورت علنی در حال برگزاری است.
کد خبر: ۱۴۴۳۳۴۳
 
حجت الاسلام دهقانی، قاضی دادگاه با اشاره به لایحه یکی از شکات درباره سیاسی نبودن گروهک تروریستی منافقین در هیچ برهه زمانی از فعالیتش، گفت: در این لایحه آمده است گروهک مذکور برخلاف ادعا‌های خود هیچ‌گاه مبارزه با ستم و ظلم را نداشته است؛ آنها در راستای سیاست سیا و رژیم پهلوی تبدیل به ماشین کشتار شدند و هیچ‌گاه در راستای منافع ملی حرکت نکردند؛ این موضوع در اعتراف‌های فردی به نام افراخته برای ساواک است که گفته بود قصد داریم آیت‌ا... بهشتی را بکشیم.
   
دادگاه چرا منافقین را محاکمه می‌کند؟ 
در ادامه وزیری، نماینده دادستان در رابطه با ماهیت تروریستی گروهک منافقین گفت: گروهک منافقین از ابتدای تاسیس در سال۱۳۴۴، با اندیشه حرکت مسلحانه کار خود را آغاز کرد و با اعلام ضرورت اقدام مسلحانه برای براندازی حاکمیت وقت و همچنین برای دستیابی به قدرت سیاسی و استقرار حکومت مورد نظر، استراتژی خود را ترسیم و اجرا کرد.
نماینده دادستان ادامه داد: اعتقاد گروهک به ضرورت اقدام مسلحانه و قهرآمیز(به‌منظور تغییر ساختار و شکل نظام سیاسی و همچنین در دست گرفتن آن) از پایه‌ها و مبانی ایدئولوژیک این گروه به شمار آمده و از ابتدای تاسیس تاکنون با دگماتیسم حیرت آوری، روی آن پافشاری کرده‌اند. بر این مبنا بدیهی است که هر حکومت دیگری نیز اگر در ایران حاکم بود، هیچ تغییر بنیادینی در رفتار این گروهک دیده نمی‌شد.
وی افزود: ازمشخصه‌ فعالیت‌های گروهک منافقین و شورای تروریستی موسوم به شورای مقاومت، یک شیوه مستبدانه راهبری است. ساختار داخلی گروهک با یک سلسله مراتب سخت تعیین می‌شود و تشکیلات با هرم سخت کاری، دارای خصوصیت تمامیت‌خواهی غیردموکراتیک است.وزیری بیان کرد: سرکرده‌ گروهک از هواداران خود، اطاعت بی‌قید و شرط و قابلیت دسترسی مستمر در سراسر جهان را طلب می‌کند. درتمام بخش‌های کاری، اصل چرخشی بودن اعضا، استفاده می‌شود. گروهک از یک سیستم ماهرانه‌ قاچاق اشخاص استفاده می‌کند. تغییر شیوه به سمت اقدامات عاری از خشونت از دیرباز از سوی منافقین رد شده است. اعتقاد به خشونت، برنامه‌ استراتژیک تشکیلات تروریستی مجاهدین خلق از بدو تاسیس آن است.وزیری افزود: البته بر اساس مبانی آموزشی و اعتقادات گروهک از ابتدای تشکیل، هر گونه جابه‌جایی حکومت و تحول در ساختار قدرت سیاسی، بدون توسل به خشونت و حرکت مسلحانه، کاملا نامحتمل و ناممکن تحلیل می‌شود.
وزیری بیان کرد: تشکیلات منافقین در حالی ادعا می‌کرد «درصورت ارائه تضمین از سوی رئیس‌جمهور وقت، حاضر به تمکین به قانون و تحویل سلاح‌هاست» که در همان نامه، رئیس‌جمهور را بدون اختیارات کافی برای ارائه چنین تضمینی توصیف می‌کردند و با این وصف، عملا تحویل سلاح‌های خود را تعلیق به محال کرده بود و همچنان که بعد‌ها نیز اثبات شد، به هیچ روی، قصد تحویل سلاح‌ها را نداشته و با این تاکتیک، قصد داشتند زمان خریده تا در یک فرصت مناسب، اقدامات مسلحانه علنی را با استفاده از همان سلاح‌ها و مواد منفجره آغاز کنند.
   
اثبات تروریستی بودن یک فرقه
نماینده دادستان ادامه داد: تعداد قابل‌توجهی از اقدامات مسلحانه گروهک منافقین، نظیر خمپاره زنی به مناطق مسکونی، حمله‌ صورت پذیرفته نسبت به دانشکده ادبیات اهواز و بمب‌گذاری اتوبوسی در شیراز در مکان‌های عمومی، محل تعلیم و تربیت جوانان، سکونتگاه شهروندان عادی وهمچنین وسیله نقلیه عمومی مورد استفاده عموم و به‌ویژه قشر مستضعف جامعه، انجام شده و ضمن اخلال جدی درنظم عمومی، موجبات ارعاب و وحشت وقتل عمد شهروندان عادی جامعه را فراهم آورده است. لذا همین چند مورد برای اثبات ماهیت تروریستی تشکیلات منافقین و اقدامات آن کفایت خواهد کرد. وزیری، نماینده دادستان بیان کرد: گروهک منافقین تا سال۲۰۱۰ درفهرست سیاه سازمان‌های تروریستی آمریکا و تا سال۲۰۰۵ به‌عنوان سازمانی تروریستی توسط اتحادیه اروپا، شناسایی شده بود لکن پارلمان اروپا و انگلیس در اقدامی سیاسی و تامل برانگیز با باور به ادعا‌ها و تلاش‌های واهی این گروهک برای معرفی خود به‌عنوان جنبش به‌اصطلاح آزادیخواه و دموکراتیک تبعیدی، از ملاحظه آن به‌عنوان جریانی تروریستی صرف‌نظر کرده و آن را از فهرست سیاه سازمان‌های تروریستی خود، خارج کرده است.وی افزود: با این همه و به‌رغم تمام این مفروضات محال، باز هم بی‌شک، گروهک منافقین در زمان ارتکاب اقدامات مجرمانه، ترور‌های منتهی به قتل و جرح، بمب‌گذاری در مراکز دولتی و غیردولتی، خمپاره زنی به منازل مسکونی و... به شرح مندرج در پرونده‌ حاضر، دارای ماهیتی تروریستی بوده است.
   
​​​​​​​پول اسلحه از کجا تامین می‌شود؟
نماینده دادستان در رابطه با نحوه تامین اسلحه توسط منافقین گفت: گروهک تروریستی منافقین با سه شیوه خاص هزینه اقدامات تروریستی خود را جذب می‌کند:
شیوه اول: با استدلال‌های واهی، نظام را نامشروع دانسته فلذا سرقت مسلحانه از بانک‌ها را تایید و به تعدادی از تیم‌های تروریستی ماموریت داده می‌شود که برای تامین مخارج و هزینه‌های گروهک، اقدام به گروگانگیری در بانک‌ها و مؤسسات پولی و مالی و درنهایت سرقت مسلحانه بکنند تحت عنوان مصادره انقلابی بانک‌ها، حتی اعلامیه صادر و با افتخار، این عمل قبیح و تروریستی را تبلیغ کنند.
شیوه دوم: تاسیس شرکت‌های تجاری ـــ مالی با استفاده از عناصر غیرتشکیلاتی ولی هوادار گروهک و انجام فعالیت‌های اقتصادی سودده و کوتاه مدت.
شیوه سوم: کلاهبرداری از شهروندان فرانسوی ـــ اروپایی که در این شیوه از چند راهکار استفاده می‌کنند.

نماینده دادستان گفت: یکی از این شیوه‌ها، حضور تیم‌های تشکیلاتی در مبادی ورودی شهر‌ها، فرودگاه‌ها و به نمایش گذاشتن عکس‌هایی از اعضای دستگیرشده خود و تحریک احساسات شهروندان غربی وتقاضای کمک از عابران بی‌اطلاع و به بیان دیگر گدایی کردن است.وزیری بیان کرد: یک روش شناسایی افراد پولد‌ار غربی مقیم فرانسه و مراجعه به در منزل آنها، تشریح کیس‌های متعدد، فریب و جلب‌نظر آنان و نهایتا اخذ مبالغی به‌صورت ماهانه از آنان است. وی ادامه داد: روش سوم، راه‌اندازی انجمن‌های خیریه غیرواقعی و جمع‌آوری اعانه‌ها وکمک‌های مردمی ازشهروندان انگلیسی، فرانسوی، آلمانی و آمریکایی است. این پول‌ها بعد از جمع‌آوری، از طریق عملیات‌ پولشویی بین‌المللی پیچیده به خارج منتقل شده و به این منظور از حساب‌های ترکیه، آلمان، فرانسه، بلژیک، نروژ، سوئد، اردن و امارات متحده عربی منتقل شده و برای انجام اقدامات مسلحانه و واجد وصف تروریستی علیه حاکمیت مشروع مستقر در ایران (از حیث پارامتر‌های بین‌المللی) مورد استفاده قرار می‌گیرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها