دنیای اقتصاد-تبریز-بهروز فروغی: محمد خانی افزود: طبق برنامه قرار بود در ۱.۵ سال گذشته خیران آبرسانی در ۱۸۰ روستا و با اعتبار ۱۱۰ میلیارد ریال طرح های تامین آب را در این روستاها انجام دهند که با مشارکت بیشتر خیران، این تعداد به ۱۹۹ روستا ارتقا یافت.
وی اضافه کرد: تا پایان سال ۱۴۰۰ روستاهای زیرپوشش شبکه آب و فاضلاب استان، یک هزار و ۴۹۴ روستا بود که این رقم در سال گذشته، ۲۱۳ مورد افزایش یافت شد.
خانی ادامه داد: امسال نیز تعداد ۸۷ روستا با ۵۸۰ میلیارد ریال به آب پایدار رسیدند و عملیات آبرسانی تعداد ۴۵ روستا نیز از محل مشارکت خیران در دست اجراست.
وی بیان کرد: خیران آبرسان برای پایدارسازی و تامین آب در روستاهای مورد هدف در سال ۱۴۰۲، اقدام به تهیه و تحویل ۶۰ کیلومتر لوله مورد نیاز، مشارکت در حفر و تجهیز ۵۵ حلقه چاه، اجرای ۱۲ واحد ایستگاه پمپاژ آب، اجرای ۱۱ کیلومتر شبکه توزیع آبرسانی، مشارکت در اجرای ۳۴ کیلومتر خطوط انتقال آبرسانی و کمک به خرید یا ساخت ۱۳ باب مخزن با مجموع ظرفیت بیش از ۲ هزار متر مکعب کرده اند.
خانی در مورد اجرای طرح محرومیت زدایی در قالب جهاد آبرسانی خاطرنشان کرد: مرحله نخست طرح محرومیت زدایی با بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی در روستاهای استان در حال اجراست و با اتمام کامل این طرح ها بیش از ۱۷۸ روستا در مناطق مختلف استان از آب بهداشتی و پایدار بهره مند خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد