به گزارش جام جم آنلاین، اکبری گفت: به علت تغییر شرایط اقلیمی و ضعف درختان میوه بخصوص درختان زرشک در استان و بروز بیماری زنگ جارویی تصمیم گرفته شد در کانون های آلودگی (شهرستان های درمیان و زیر کوه) ضمن هرس شاخه های آلوده، عملیات تغذیه درختان نیز انجام شود.
وی افزود: برهمین اساس در هرکدام از شهرستان های درمیان و زیرکوه سطحی معادل ۷۰ هکتار به این امر اختصاص یافت.
اکبری گفت: با برگزاری جلسات متعدد با اعضاء شوراهای اسلامی روستاهای هدف و بخشداران و همچنین برگزاری کلاس های توجیهی با باغداران روستاهای مورد نظر توضیحات لازم درخصوص نحوه انجام عملیات داده شد و عملیات حذف شاخه ها و پاجوش های آسیب دیده آغاز شد.
وی گفت: از شاخه های هرس شده به همراه کود حیوانی، کمپوست برای تغذیه درختان در حال آماده سازی است که به محض آماده شدن در زمان مناسب به درختان داده می شود.
اکبری افزود: همچنین برای تکمیل زنجیره مبارزه با زنگ جارویی، سم مورد نیاز تهیه و به مدیریت های جهاد کشاورزی شهرستان های آلوده حمل شد تا در زمان مناسب و براساس دستورالعمل ها استفاده شود.
وی گفت: برای اولین بار تا مورخ ۱۵ دی در شهرستان زیرکوه ۲۵۰ تن و در شهرستان درمیان ۱۰۰ تن چوب خرد و برای ساخت کمپوست مصرف شده است که سطحی در حدود ۲۳ هکتار را شامل می شود.
اکبری افزود: مقرون به صرفه بودن، تولید کود فرآوری شده و عاری از علف هرز، غنی شدن خاک، نفوذپذیری و تهویه بهتر، اصلاح خاک وحفظ رطوبت از مزایای اجرا این کار است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم