به گزارش جام جم آنلاین، «مارتین گریفیث» رئیس امور بشردوستانه سازمان ملل متحد عنوان کرده است که غزه پس از بمباران بیامان نیروهای رژیم صهیونیستی علیه نیروهای حماس به منطقهای غیرقابل سکونت تبدیل شده است.
به گزارش خبرگزاری «فرانسه» گریفیث در بیانیهای عنوان کرده است: سه ماه پس از آغاز حملات ۷ اکتبر غزه اکنون به محل مرگ و ناامیدی تبدیل شده است.
به گفته وی، غزه به سادگی غیرقابل سکونت شده است و مردم آن هر روز شاهد حملاتی هستند که موجودیتشان را تهدید میکند و در چنین شرایطی جهان تنها نظارهگر این تهدیدات است.
وی همچنین خاطرنشان کرده است که جامعه بشر دوستانه اکنون با ماموریتی غیرممکن در حمایت از بیش از دو میلیون نفر فلسطینی آواره در غزه روبرو شده است.
خبرنگاران خبرگزاری فرانسه نیز روز جمعه در گزارشی عنوان کردند، در حالی که بخش اعظم نوار غزه به ویرانه تبدیل شده است، حملات هوایی در طول شب در شهرهای جنوبی خان یونس و رفح و همچنین بخشهایی از مرکز غزه ادامه پیدا کرده است.
ارتش رژیم صهیونیستی هم ادعا کرده است که نیروهایش طی ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۱۰۰ هدف را در سراسر غزه از جمله مواضع نظامی، مناطق پرتاب موشک و انبارهای تسلیحات را هدف قرار داده است.
گریفیث در بیانیه منتشر شده خود خواستار پایان فوری جنگ در غزه شده است و گفته است این درخواست نه فقط برای مردم غزه همسایگان در معرض تهدید آن، بلکه برای نسلهای آیندهای است که هرگز این ۹۰ روز جهنمی را فراموش نخواهند کرد.
این نماینده سازمان ملل عنوان کرده است که جنگ در غزه نباید هرگز آغاز میشد و اکنون زمان زیادی باقی مانده است تا به پایان برسد.
گریفیث پیشتر هم در اظهاراتی به وضعیت اسفبار در غزه اشاره کرده و عنوان کرده بود، شرایط به گونهای در این منطقه در حال پیشروی است که اکنون بیماری و گرسنگی در حال تبدیل شدن به عامل اول مرگ و میر و همچنین محرومیتهای فلسطینیهای اسیر حملات رژیم صهیونیستی است.
بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه، طبق آخرین آمار رسمی ارائه شده از سوی وزارت بهداشت فلسطین، تحت تاثیر حملات رژیم صهیونیستی در غزه دست کم ۲۲ هزار و ۶۰۰ نفر که بیشترشان هم زنان و کودکان بودهاند، جان باختهاند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت