رونمایی از هفت‌عنوان کتاب درباره سردار سلیمانی

آیین رونمایی از جدیدترین کتاب‌های انتشارات مکتب حاج قاسم با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس فرهنگستان زبان فارسی و خانواده شهید سردار حاج قاسم سلیمانی در تالار رودکی برگزار شد.
کد خبر: ۱۴۳۸۶۳۷

رونمایی از هفت‌عنوان کتاب درباره سردارسلیمانی

 

به گزارش جام جم آنلاین، این مراسم که عصر امروز یکشنبه دهم دی‌ماه برگزار شد از کتاب‌های «این خانه فروشی نیست»، «باران گرفته است»، «همراه ما بود»، «بچه‌های حبیب»، «جهت ۱ و۲» و «طبقه بندی موضوعی (مجموعه سخنرانی‌های حاج قاسم)» رونمایی شد.

در ابتدای این نشست، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: خدا را شاکریم که در آستانه چهارمین سالگرد شهادت شهید سلیمانی این مراسم برگزار می‌شود. ویژگی شهید عالی مقام شهید سلیمانی به‌عنوان یکی از اسطوره‌های تاریخ ایران، همانطور که رهبر تاکید کردند: واجب است که سیره او، مکتب نامیده شود. طبیعتاً همه بخش‌ها باید برای این عنوان بزرگ، کار کنند.

وزیر فرهنگ و ارشاد با بیان اینکه رخداد شهادت سردار سلیمانی چنان بزرگ و غم‌انگیز بود که همه آزادی‌خواهان دنیا درصدد تولید آثار برآمدند، خاطرنشان کرد: تک‌تک لحظات زندگی شهید حامل پیام‌های اخلاقی و معنوی است که ما به آن‌ها نیاز داریم. برای ما مهم است که دغدغه‌های ایشان مطرح شده و به نسل‌های بعدی شناسانده شود.

وی افزود: ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در کنار خانواده این شهید عزیز و مکتب شهید سلیمانی در خدمتشان بودیم و آثاری که در مکتب تولید شده اکنون به رونمایی رسیده، جای تقدیر دارد.

زینب سلیمانی؛ فرزند شهید سلیمانی گفت: همه ساله سالگرد شهید سلیمانی پرشورتر از قبل برگزار می‌شود. امسال تلاش شد در حوزه‌های مختلفی تئاتر، سرود، کلیپ و کتاب به صورت ویژه پرداخته شود. با توجه به شرایط فلسطین رخ داده بنا داشتیم که به این مسئله مهم بپردازیم. به همین خاطر شعار چهارمین سالگرد شهید سلیمانی با استفاده از تعبیری که آقای اسماعیل هنیه درباره این شهید سلیمانی بکار بردند عنوان «شهید القدس» انتخاب شد.

وی افزود: تلاش ما در انتشارات این است که روایات‌های مستند و محتوا‌های تایید شده منتشر شود تا مخاطبان در سنین مختلف بتوانند از آن‌ها استفاده کنند. در سال‌های گذشته حدود ۸۰۰ اثر توسط ناشران روانه بازار نشر شده است. کتاب‌هایی که امروز رونمایی می‌شوند به جزییات کامل‌تری از زندگی شهید سلیمانی پرداخته است.

احمد یوسف‌زاده؛ نویسنده کتاب «باران گرفته» پس از خواندن دلنوشته خود برای قاسم گفت: قصه من و حاج قاسم از آنجا شروع که او پس از خواندن کتاب «آن بیست و سه نفر» نامه‌ای برای من نوشت. من هم در جواب نامه‌اش ادای دین کردم و کتاب زندگی‌نامه‌اش را نوشتم که جلد اول آن امروز رونمایی می‌شود. البته پیش‌تر از این کتاب «شاید پیش از اذان صبح» را هم نوشتم که دلنوشته‌هایی برای او بود.

او در انتهای سخنان خود از امیر شاه پسندی یکی از آزادگانی نام برد که در زمان اسارت سخت‌ترین شکنجه‌ها سربازان بعثی را تحمل کرد و دشمن نتوانست او را وارد به اعتراف کند و در نامه‌ای که شهید قاسم سلیمانی او نوشت بر این نکته تاکید شده بود که به عنوان یک کرمانی به وجود افرادی مثل شاه پسندی افتخار می‌کند.

سخنران بعدی این مراسم غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادببات فارسی بود که ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان از شهید سلیمانی به عنوان سرمایه‌ای برای انقلاب اسلامی یاد کرد که با شهادتش این سرمایه افزونتر شد.

او در ادامه خاطرنشان کرد: همان طور که رهبر معظم انقلاب بیان کردند نگران ریزش‌ها نباشید. انقلاب در کنار ریزش‌ها رویش‌هایی دارد. شهید سلیمانی را باید رویش بزرگی در جریان انقلاب اسلامی دانست و بدون تردید شهید سلیمانی یکی از مردان بزرگ تاریخ است و راز ماندگاری ایران وجود مردانی همچون او است.

وی با بیان اینکه مردان بزرگ هم در حیات خودشان تاثیرگذار هستند و هم در مماتشان تصریح کرد: واقعاً شهید سلیمانی هم در زندگی بزرگ بود و هم در شهادت بزرگ‌تر شد. سر این همه اثرگذاری به‌خصوص پس از شهادت در شهید سلیمانی چیست؟ من فکر می‌کنم علت اصلی، اخلاص او بود. سلیمانی بازیگر نبود. او به کمال اخلاص رسیده بود. خدا این تاثیر را ضمانت کرده است. دلیل دوم ثبات در عقیده است. دلیل دیگر که در شخصیت شهید سلیمانی مهم است، این است که او در نظر و عمل توازن داشت.

رییس فرهنگستان ادب با اشاره به اینکه شهید سلیمانی در میدان‌ها دقیق و منطقی بود، افزود: سلیمانی یک مکتب است و مخصوصاً مکتب تربیتی است. هیچ چیزی به اندازه الگو، قدرت تربیت ندارد. شهید سلیمانی تجسم عینی و عملی آرمان‌هایی است که سال‌هاست بر آن پافشاری کردیم. او یک متفکر کامل از مبانی انقلاب است. او قبل از اینکه حرف بزند، عمل کرده و به اثبات رسانده است.

وی اظهار کرد: شهید سلیمانی مصداق همان شیشه عطر است. صهیونیست‌ها فکر می‌کنند که با کشتار همه چیز حل می‌شود. آن‌ها ۷۵ سال است که کشتار را ادامه می‌دهند، اما آینده برای آن‌ها سخت‌تر از گذشته است. این درسی است که آموزگارانی همچون شهید سلیمانی دادند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلام سخنران بعدی این مراسم بود. او بیان کرد: احوال ما بعد از این چند سال به سامان نرسید. شهید سلیمانی حق بر گردن همه ما دارد و حالا حالا‌ها دین ما به او ادا نمی‌شود. ابعاد شخصیتی شهید سلیمانی باید توسط متخصصان واکاوی شود. از روح بلند و بزرگ او مدد می‌گیریم تا بتوانیم چند قدمی در این مسیر برداریم. مکتب حاج قاسم باید تبیین شود. ما این تبیین را بر گردن خودمان می‌بینیم. انتشار کتاب عمل بسیار پسندیده‌ای است.

در پایان این مراسم از هفت اثر منتشره توسط نشر مکتب حاج قاسم رونمایی شد. همچنین از قطعه موسیقی «بوسه تو» با شعری از محمدمهدی سیار و با صدای محمد معتمدی با الهام نامه شهید به فاطمه سلیمانی؛ دختر شهید سلیمانی رونمایی شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها