حسین سبحانی نیا در گفتگو با جامجمآنلاین، گفت: ۹ دی یک روز تاریخی در مراحل مختلف انقلاب اسلامی بوده و در حقیقت در این روز اقشار مختلف مردم بار دیگر حضور خود را در صحنه های مهم انقلاب به نمایش گذاشته و نشان دادند پای انقلاب اسلامی ایستادهاند و اجازه نمیدهند توطئههای نظام به بهانههای مختلف که در طول انقلاب نیز کم نبوده به پیروزی برسد.
وی ادانه داد: مردم در این فتنه انگیزی ها تلاش کردند آن را تبدیل به فرصتی در جهت منافع خود کنند.
عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: دشمنان در برخی مقاطع تلاش کردند زمینه بلوا و شورش را در کشور ما فراهم کنند اما مردم ما با آگاهی و بصیرت نشان دادند که این افراد را به خوبی میشناسند و در مقابل توطئهها میایستند.
سبحانی نیا با تاکید بر اینکه مردم هر حرکتی را که از ناحیه دشمنان باشد با حضورشان خنثی میکنند، تصریح کرد: البته از نظام سلطه و استکباری انتظار دیگری نیز غیر از این وجود ندارد آنها از روز اول انقلاب در مقابل نظام موضع داشتند و از هر تلاشی برای تضعیف آن استفاده کردند چه در مقطع جنگ تحمیلی و چه در سالهای بعد از جمله اعمال تحریم ها و ...
وی ادامه داد: در این زمینه از تمام ابزاری که میتوانستند چه در داخل کشور توسط عناصر مربوط به ستون پنجم خود از جمله تحریک منافقان و سلطنت طلبان و چه بعد از آن تا امروز از تمام ابزارهای موجود استفاده کردند.
این نماینده سابق مجلس گفت: امروز هم آمریکا در کنار رژیم صهیونیستی، انگلیس و دیگر کشورها همانهایی هستند که در کنار صدام قرار داشتند برای از بین بردن این انقلاب تلاش می کنند و در هر برنامهای که در جبهه مقابل علیه جمهوری اسلامی بوده؛ حضور داشته و خواهند داشت. چرا که اصل انقلاب ما را مردمی و در جهت بیداری ملتها و آگاهی دادن ملت ها در جهت دفاع از حق مشروع خود میدانند و به این ترتیب موافق با نظام نبوده و نیستند و انتظار دیگری نیز از آنها وجود ندارد.
سبحانی نیا تصریح کرد: اما در هر صورت معتقدیم حق پیروز است و جمهوری اسلامی ایران نیز به دلیل اینکه منادی حق است و مسیرش نیز حق است ادامه خواهد داشت .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت