رئیس هیات تنیس کرمانشاه:

تنیس رشته پولدارها نیست/ پرورش قهرمان در این رشته ۱۵ سال طول می‌کشد

رئیس هیات تنیس شهرستان کرمانشاه با بیان اینکه هزینه فعالیت در رشته تنیس از بسیاری از رشته‌های ورزشی دیگر کمتر است، گفت: طی سال‌های گذشته تلاش کردیم تا نوع نگاه به این رشته را تغییر دهیم و زمینه ورود عموم مردم را به آن فراهم کنیم.
کد خبر: ۱۴۳۶۹۴۴

جام جم آنلاین؛ رضا فدایی،  در نشستی خبری، با اشاره به فراز و نشیب‌های یک دهه اخیر تنیس کرمانشاه، اظهار کرد: حدود ۱۰ سال پیش که کادر فعلی تنیس کرمانشاه روی کار آمد، کل داشته این رشته در استان تنها خانه تنیس با چهار زمین(دو زمین مسقف و دو زمین روباز) بود.

وی ادامه داد: بنابراین اقدامات و تلاش های خود را برای توسعه تنیس در استان آغاز کردیم و در گام اول سعی شد تا دیدگاه مردم را نسبت به این رشته که آن را رشته افراد پولدار می دانستند، تغییر دهیم.

عضو هیات رئیسه هیات تنیس استان خاطرنشان کرد: به این منظور با همکاری آمورش و پرورش تنیس را به دل تعدادی از مدارس سطح شهر بردیم تا دانش آموزان با آن آشنایی پیدا کنند.

وی با بیان اینکه مجموعه این اقدامات افزایش علاقمندان و مخاطبین این رشته را به‌دنبال داشت، گفت: رشد چشمگیر ورزشکاران این رشته تا جایی بود که تعداد ۲۸۰ تا ۲۹۰ ورزشکار تنیس کرمانشاه به حدود سه برابر افزایش پیدا کرد.

فدایی تصریح کرد: از طرفی بخش خصوصی هم وقتی روند رو به رونق این رشته را دید، برای ساخت زمین‌های جدید تنیس در استان ورود کرد و با اجاره زمین از طریق شرکت آب منطقه‌ای در ابتدا دو زمین و بعدها هم یک زمین دیگر را احداث کردند.

وی متذکرشد: همچنین بخش خصوصی از محل ماده ۲۷ در دهکده المپیک هم هشت زمین تنیس را احداث کرد تا تعداد زمین‌های این رشته در کرمانشاه رشد خوبی پیدا کند.

وی برنامه ریزی برای تمرکززدایی از تنیس را از دیگر رویکردهای این هیات در سال‌های اخیر عنوان کرد و افزود: از آنجایی که این رشته تنها در شهر کرمانشاه متمرکز شده بود، بنابراین روی توسعه آن در شهرستان‌ها هم برنامه‌ریزی شد.

فدایی خاطرنشان کرد: بر این اساس، در شهرستان صحنه یک زمین تنیس طبق آخرین استانداردهای این رشته احداث و تجهیزات آن را تامین کردیم. در شهرستان جوانرود هم باتوجه به ظرفیتی که در این رشته وجود داشت، تلاش شد تا یک زمین احداث شود، اما متاسفانه به دلیل وضعیت توپوگرافی منطقه و کمبود زمین هنوز این برنامه عملی نشده است.

وی در ادامه به فعال بودن این رشته در شهرستان کنگاور هم اشاره کرد و افزود: باتوجه به اینکه هنوز بسیاری از شهرستان‌های استان فاقد زمین برای این رشته هستند، لذا ورزشکاران ما در سالن‌های ورزشی تمرین می‌کنند.

عضو هیات رئیسه هیات تنیس کرمانشاه در ادامه در پاسخ به سوالی درخصوص برنامه های هیات برای قهرمان پروری در این رشته هم گفت: پرورش قهرمانان در این رشته پروسه ای طولانی و حدود ۱۵ ساله است، لذا طی سال‌های گذشته ما با استعدادیابی و کشف نخبه های آن در این مسیر قدم برداشتیم.

وی تاکید کرد: فعالیت هایی که روی رده های سنی پایه داشتیم منجربه این شد تا امروز در هر دو بخش بانوان و آقایان نفرات برتری را در سطح کشور داشته باشیم، بگونه ای که امیر حسین حسنی در رده سنی زیر ۱۰ سال در آستانه دعوت به تیم ملی است و نیک یوسفیان هم در رده سنی زیر ۱۸ سال رنک دوم کشور را دارد.

فدایی در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص همکاری این هیات با پیشکسوتان و بزرگان تنیس کرمانشاه هم عنوان کرد: ما همیشه سعی کرده ایم که جایگاه و منزلت بزرگان تنیس کرمانشاه را حفظ کنیم، هرچند که ممکن است اختلاف نظرها و اختلاف سلیقه‌هایی هم وجود داشته باشد، اما با این وجود دست همه بزرگان تنیس استان را می بوسیم و می خواهیم همراه ما باشند.

وی در ادامه درمورد برنامه هیات برای میزبانی از رویدادهای تنیس هم گفت: باتوجه به اینکه روند سرپرستی هیات پس از پایان دوره چهارساله آن در سال گذشته طولانی شد، بنابراین امسال امکان اینکه بتوانیم میزبانی رویداد خاصی را بگیریم فراهم نشد، با این وجود برای مرداد یا شهریور سال آینده برنامه میزبانی از یک رویداد کشوری و درصورت امکان بین المللی را در دستور کار قرار داده‌ایم.

رئیس هیات تنیس کرمانشاه از قول اداره کل ورزش و جوانان استان و شهرداری کرمانشاه برای حمایت از این رویداد ورزشی هم خبرداد و افزود: این مسابقات قرار است به عنوان یادواره شیرزن کرد "فرنگیس حیدرپور" برگزار شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش درخصوص نگاهی که به رشته تنیس می شود هم گفت: فعالیت در تنیس هم مانند هر رشته مستلزم هزینه هایی است، اما هزینه اولیه آن از بسیاری از رشته های ورزشی دیگر کمتر است، بگونه ای که بدون نیاز به تجهیزات گرانقیمت می‌توان فعالیت در این رشته را آغاز کرد.

به گفته این مسئول برای کسی که به صورت حرفه‌ای به رشته تنیس می پردازد، خرید هر جفت کفش حدود پنج تا شش میلیون تومان و خرید یک راکت مطلوب هم حدود شش تا هفت میلیون تومان نیاز دارد، اما برای مراحل ابتدایی این رشته چنین تجهیزاتی با این کیفیت و قیمت نیاز نیست.

وی در پایان گفت: هزینه ۱۲ جلسه آمورش رشته تنیس برای هر هنرآموز به همراه یک مربی حدود ۵۵۰ هزار تومان است که رقم چندانی نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها