جام جم آنلاین؛زهره کریم زاده؛حسین بیات گفت: کمتر از ۱۰فروشگاه بزرگ پوشاک در سال های اخیر در کرمانشاه دایر شده که فعالیت موجب کسادی دیگر مغازه داران پوشاک شده است.
وی در پاسخ به این سوال که چرا تعداد مزون های لباس در شهر روبه افزایش است، گفت: با توجه به اصل ۴۴ قانون اساسی تسهیل در صدور پروانه کسب راحت شده و بازار رقابتی شده است و قیمت های عرضه شده در این مزون ها توسط بازرسی اتاق اصناف و سازمان صنعت معدن تجارت بررسی می شود و مشکلی از سوی آنان متوجه بازار نیست.
بیات اضافه کرد: به دلیل اینکه پارچه پوشاک ما خارجی و با نرخ دلار وارد کشور می شود قیمت آن به نسبت سالهای گذشته بالا رفته است که این افزایش قیمت بیش از ۵۰درصد به نسبت سال گذشته است.
این مسوول افزود: از سوی دیگر قدرت خرید مردم کاهش یافته و در مقابل عرضه به نسبت تقاضا بسیار بالا رفته است.
وی اظهار داشت: در دنیا یک رندوم وجود دارد که باید در ازای ۶۲ خانواده بک واحد صنفی پوشاک ایجاد شود ولی در کرمانشاه تعداد واحدهای صنفی و دستفروشی پوشاک به ۸۰هزار نفر می رسد که برای جمعیت یک میلیون نفره کرمانشاه بسیار زیاد است.
بیات اشاره کرد: مدت زمان مناسب خرید پوشاک بیگانه به پایان رسیده و امسال تاکنون با سرمای شدید و برف و بارندگی روبه رو نشده ایم و از سویی نهایت زمان خرید پوشاکزنانه تا ۳۰اذر هست که پس از آن شهر به سمت حراج می رود و این خود گویای وضعیت نابه سامان بازار پوشاک کرمانشاه است.
به گفته وی، بین ۱۰تا۱۵درصد واحدهای صنفی پوشاک کرمانشاه مجوز کسب ندارند که دلالایی چون جابجایی، فوت و یا ورشکستگی دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم