تقویت ارتباط عدلیه با مساجد؛

برپایی ۱۸ منبر تخصصی با اهداف پیشگیرانه در مساجد استان البرز

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز از اجرای عملیات تبلیغی و ترویجی در مساجد سطح استان با هدف پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی خبر داد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز از اجرای عملیات تبلیغی و ترویجی در مساجد سطح استان با هدف پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی خبر داد.
کد خبر: ۱۴۳۲۸۶۶

به گزارش جام جم آنلاین البرز،فرید نجف‌نیا اظهار کرد: یکی از اهداف مهم معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز از ابتدای سال 1401 تا امروز، باز تعریف ارتباط بین مسـاجد با عدلیه و دستگاه قضایی استان است که با برنامه‌ریزی‌های متعدد، ضمن شناسایی مساجد شاخص و پر مخاطب استان، هماهنگی‌های لازم برای برگزاری منبرهای آموزشی و تبلیغی پیشگیرانه فراهم شد.

وی افزود: در اجرای این عملیات، سعی شده که با حضـور حداکثری در مسـاجد و مصلی‌های نماز جمعه و ارتباط با ائمه جمعه و جماعات شهرستانهای استان، جایگاه ارتباط مساجد و دادگستری ارتقاء پیدا کند به نحوی که مردم دادگستری را جدای از مساجد ندانند و مساجد را محل ارتباط مستقیم و بدون واسطه با مسؤولین دادگستری بیابند.

نجف‌نیا گفت: به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز، در 7 ماهه اول سال 1402 ، تعداد 18 منبر تخصصی پیشگیرانه در مساجد سطح استان برگزار شد و تمرکز و هدف‌گذاری در این نشست‌ها، تبیین مسائل حقوقی برای مردم، نهادینه‌ کردن فرهنگ پیشگیری از جرایم در جامعه و ارتقای سطح دانش و آگاهی مردم در مباحث قضایی بود تا از تشکیل پرونده‌های قضایی پیشگیری شود.

دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم استان البرز همچنین از اجرای هفتگی طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در مساجد استان، تشکیل میز خدمت در عموم مصلی‌های نماز جمعه استان و سخنرانی قبل از خطب نماز جمعه در مصلی‌های شهرستان‌های استان با هدف تبیین رویکردهای تحوّلی در دستگاه قضایی، اجتماعی شدن قوه قضائیه، ترویج و توسعه گفتمان پیشگیری از وقوع جرم و مقابله با فساد و تبدیل پیشـگیری به گفتمان غالب در بین نخبگان و توده‌ مردم خبر داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها