به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی، نامی رئیس سازمان مدیریت بحران گفت: این محور اهمیت زیادی دارد و هزینه لازم از بودجه بحران تامین می شود که هر چه زودتر با استحکام بیشتر احداث شود تا در سیلاب های بعدی دچار آسیب نشود.
وی با تاکید بر این که کشور در آینده با مخاطرات بیشتری مواجه خواهد بود افزود: سیلاب و زلزله، مهمترین مخاطرات هستند و مهمترین راه پیشگیری از مخاطره سیلاب، آبخیزداری است.
حسین نژاد، استاندار خراسان شمالی هم به تخریب ۳۰۰ تا ۵۰۰ متر از محور چمن بید - جنگل گلستان در اثر وقوع سیلاب اشاره و اظهار کرد: با توجه به نفوذ رطوبت سیل به زیر جاده و لزوم تعمیر اساسی جاده امیدواریم با تخصیص اعتبار مورد نیاز بتوانیم مسیری ایمن احداث کنیم.
مشتری، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان نیز گزارشی از آمادگی این اداره کل در زمان اعلام وضعیت نارنجی هواشناسی و اقدامات انجام شده قبل و پس از وقوع سیلاب در این مسیر ارائه کرد و گفت: ۵ دستگاه بولدوزر، ۳ دستگاه بیل مکانیکی و ۳ دستگاه لودر ، ۱۵ دستگاه کامیون و ۲ دستگاه گریدر در حال فعالیت هستند و از ظرفیت دیگر دستگاه های اجرایی برای سرعت بخشیدن به عملیات راهسازی و بازگشایی مسیر استفاده می شود. / خراسان شمالی ـ خبرنگار جام جم ـ اسدالله ابراهیمی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت