صندوق بین‌المللی پول گزارش داد؛

کاهش ۴۰ درصدی بدهی خارجی ایران در دولت سیزدهم

صندوق بین المللی پول:

جایگاه ایران به لحاظ رشد اقتصادی ۱۰ پله بهبود یافت

جدیدترین گزارش صندوق بین‌المللی پول نشان می‌دهد جایگاه ایران به لحاظ رشد اقتصادی در میان کشور‌های جهان بهبود ۱۰ پله‌ای را ثبت کرده است و از کشور‌های آمریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه بالاتر قرار دارد.
کد خبر: ۱۴۲۸۳۴۲

به گزارش جام جم آنلاین، صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد، جایگاه ایران به لحاظ رشد اقتصادی در میان ۱۹۱ کشور جهان در سال جاری میلادی که ۲ ماه تا پایان آن مانده، نسبت به سال گذشته ۱۰ پله بهبود یافته است.

بر اساس آمار‌های این نهاد بین‌المللی که در گزارش چشم‌انداز اقتصادی جهان منتشر شده است، ایران در سال جاری میلادی رشد اقتصادی ۲.۹۷۶ درصدی (۳ درصدی) خواهد داشت.

این آمار نشان می‌دهد، ایران امسال با پیشی گرفتن از ۱۰ کشور به جایگاه ۹۰ رسیده و این یعنی رشد اقتصادی ایران از ۱۰۱ کشور جهان بالاتر است.

رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۲ برابر با ۳.۷۷۷ درصد (۳.۸ درصد) بوده است و ایران در جایگاه صدم قرار داشته است.

جایگاه پایین‌تر آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان از ایران

بسیاری از اقتصاد‌های بزرگ جهان رتبه‌های چندان خوبی ندارند و حتی پایین‌تر از ایران قرار گرفته‌اند.

از جمله می‌توان به انگلیس اشاره کرد که با رشد اقتصادی ۰.۴۸ درصدی در جایگاه ۱۷۱ در میان ۱۹۱ کشور قرار دارد. رشد اقتصادی انگلیس پارسال ۴.۱۰۲ درصد بوده است.

فرانسه هم با رشد اقتصادی ۰.۹۵ درصدی در جایگاه ۱۵۸ قرار دارد و رشد اقتصادی این کشور در سال گذشته میلادی برابر با ۲.۵۲ درصد بوده است.

رشد اقتصادی آلمان که در سال ۲۰۲۲ برابر با ۱.۸ بوده است در سال جاری میلادی به منفی ۰.۵۳ درصد افت کرده و این کشور جایگاه ۱۸۱ را در میان ۱۹۱ کشور بررسی شده در این گزارش در اختیار دارد.

آمریکا به عنوان بزرگ‌ترین اقتصاد جهان با رشد اقتصادی ۲ درصدی جایگاه ۱۲۵ را به خود اختصاص داده است.

کشور‌های بحرین، اردن، یونان، قطر، اسپانیا، روسیه، ژاپن، سوئیس، عربستان و عراق در سال ۲۰۲۳ رشد اقتصادی کمتری نسبت به ایران داشته‌اند و رده‌های پایین‌تر از ایران قرار گرفتند.

در رده‌بندی کشور‌ها به لحاظ رشد اقتصادی، ماکائو با رشد ۷۴.۷ درصدی در جایگاه نخست، گویان با ۳۸.۴ درصد در جایگاه دوم و لیبی با ۱۲.۵۴ درصد در جایگاه سوم قرار دارند.

سودان با رشد منفی ۱۸ درصدی در جایگاه آخر از این منظر قرار دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها