به گزارش جام جم آنلاین ،محمد کرمی روز شنبه در یادواره شهدای وحدت و امنیت سیستان و بلوچستان که در حسینیه عاشقان ثارالله زاهدان برگزار شد با اشاره به اینکه شهدا با همت، روحیه جهادی، اخلاص و شجاعت در راه رضای خدا پا به میدان گذاشتند، بیان کرد: شهدا از این فضل الهی خوشنود هستند، چون در همه میدانهایی که تلاش کردند برای عشق و رسیدن به رضای الهی بوده است.
وی با بیان اینکه شهدا با تمسک به خدای متعال به وظیفه الهی خود عمل کردند و تکریم این قشر وظیفه ماست، افزود: شهادت هنر مردان خداست و این افراد با خداوند معامله کردند و پاداش خود را نیز از او دریافت میکنند.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس ملت ایران با اتکا به خدا پیروز شد، تاکید کرد: هشت سال جنگ تحمیلی یک دوران ویژه در عمل به فرمان الهی به شمار میرود، رزمندگان با وجود تحمل سختترین شرایط یکلحظه از یاد خدا غافل نشدند.
وی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی اراده الهی است و هنگامی که اراده الهی بر چیزی تعلق میگیرد هیچکس نمیتواند با آن مقابله کند.
کرمی با اشاره به رخدادهای منطقه اظهار کرد: اسرائیل سالها تلاش کرد تا نسل آینده فلسطین، نسلی باشد که فلسطین و مقاومت را فراموش کنند؛ اما با اراده الهی این نسل قویتر از نسل گذشته در میدان است و رمز موفقیتشان اتصال به خداوند و وحدت است.
وی ادامه داد: حماس و گروههای اسلامی با وحدت بینشان بزرگترین ضربه را به رژیم غاصب صهیونیستی زدند و این حمایت الهی است که اسرائیل با همه ادعاها در مورد سیستمهای اطلاعاتیاش و با کشیدن دیوار دور خودشان نمیتواند از خودشان محافظت کند.
استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اتفاقات اخیر جهانی خاطرنشان کرد: شاهد هستیم جوانان فلسطینی در عملیات طوفان الاقصی هیمنه پوشالی اسرائیل را در هم شکستند و بیش از گذشته در میدان هستند و قطعاً آینده از آن اسلام است.
وی با بیان اینکه امروز انقلاب اسلامی با وجود تمام سختیها در اوج اقتدار و در حال پیشرفت است، گفت: هنگامی که اراده الهی به هر کاری تعلق گیرد حتی اگر همه قدرتهای دنیا نیز جمع شوند هیچ کاری از آنها ساخته نخواهد بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت