به گزارش جام جم آنلاین، منوچهر فلاحی درباره فعالیت قاچاقچیان پرندگان شکاری در کشور توضیح داد: هر سال با کاهش دمای هوا و نزدیک شدن به فصل پاییز فعالیت قاچاقچیان پرندگان شکاری نیز افزایش پیدا میکند.
وی با اشاره به اینکه متخلفان از نیاز مالی برخی بومیان مناطق مختلف کشور سوء استفاده میکنند، افزود: قاچاقچیان پیشنهادهای چند ده میلیونی و اغوا کنندهای مطرح میکنند تا بتوانند اقدام به صید پرندگان شکاری و قاچاق آنها به کشورهای حاشیه خلیج فارس کنند.
فلاحی با بیان اینکه بررسیها نشان میدهد که متخلفان پرندگان شکاری را به شکل گروهی قاچاق میکنند، یادآور شد: البته همه پرندگان صید شده از سوی متخلفان در کشورمان زنده گیری نمیشوند، زیرا متخلفان در کشورهایی مانند افغانستان و پاکستان نیز اقدام به صید پرندگان شکاری و قاچاق آنها میکنند.
جانشین یگان حفاظت محیط زیست کشور در پاسخ به این پرسش که جریمه در نظر گرفته شده برای صید پرندگان شکاری چقدر است؟ عنوان کرد: جریمه ضرر و زیان در نظر گرفته شده برای صید پرندگان شکاری تا 200 میلیون تومان نیز در نظرگرفته شده است. برای نمونه صید بالابان، بحری، ترلان و لاچین 200 میلیون تومان جریمه دارد.
وی درباره اینکه آیا علاوه بر جریمه مالی متخلفان به حبس نیز محکوم میشوند؟ توضیح داد: علاوه بر بحث ضرر و زیان، قاضی پرونده با توجه به شرایط یعنی نوع گونه صید شده و سابقه متخلف به جنبه کیفری جرم نیز میپردازد.
فلاحی ادامه داد: برای نمونه بررسی پروندههای قاچاق پرندگان شکاری نشان میدهد که برخی مجرمان در کنار جریمه نقدی به حبس و تبعید نیز محکوم شدهاند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گروسی: مشکل تیم روحی و روانی است