ایستگاه مترو چهاردانگه نخستین ایستگاه از طرح توسعه خط ۳ مترو تهران به طول ۱۵ و نیم کیلومتر است که به منظور توسعه حمل و نقل عمومی و کاهش ترافیک در جنوب غرب کلان شهر تهران در حال اجرا است. این ایستگاه در فاصله ۳/۵ کیلومتری مترو آزادگان در خط ۳ مترو تهران و فاصله ۶/۷ کیلومتری ایستگاه میدان نماز اسلامشهر قرار دارد.
در طراحی و ساخت ایستگاه مترو چهاردانگه از جدیدترین روشهای روز دنیا بهرهگیری شده و علاوه بر رفع معضل ترافیکی و نیاز به حمل و نقل پاک، شرایط زیست محیطی نیز مد نظر قرار گرفته است. امروزه رشد قابل توجه ترافیک در جوامع شهری مدرن و صنعتی یک واقعیت انکارناپذیر است که رفع آن بدون توسعه شبکه حمل و نقل ریلی ممکن نیست.
شهر چهاردانگه با قدمتی بالغ بر ۵۰۰ سال به عنوان قدیمیترین منطقه صنعتی کشور شناخته میشود و دارای اولین ایستگاه فرعی راه آهن پس از کلان شهر تهران و اهواز است، همچنین این منطقه به عنوان قطب صنعت چوب و فلز ایران در سالهای اخیر شاهد رشد فزاینده مهاجرت و افزایش بیرویه ترافیک بوده که ضرورت اتصال به شبکه یکپارچه ریلی پایتخت را دوچندان نموده است.
حسین واژیر شهردار چهاردانگه در خصوص عملیات اجرایی احداث ایستگاه مترو چهاردانگه گفت: اجرای بدنه اصلی این ایستگاه به روش TOP-DOWN و فضاهای جانبی ایستگاه به روش NATM احداث میگردد که حجم روباری کم و بار سنگینی ترافیک آیت الله سعیدی و محدودیتها، حساسیتهای عملیات اجرایی در این پروژه را افزون کرده است.
وی تاکیدکرد: طول باکس اصلی ایستگاه ۱۶۰ متر و مساحت آن ۸۲۰۰ متر مربع است که مشتمل بر ۱۵۰ هزار مترمکعب خاکبرداری، ۵۵۰۰ تن آرماتوربندی، ۳۴ هزار مترمکعب بتن ریزی و ۶۰۰ تن کارهای فولادی سنگین خواهد بود.
شهردار چهاردانگه تصریح کرد: پروژه مترو از زمان شروع تا برج ۱۲ سال گذشته با محاسبه تجهیز کارگاه تنها ۱۲ درصد پیشرفت داشته اما اکنون پس از گذشت ۶ ماه از سال روند اجرای آن درحدود ۳۰ درصد پیشرفت کرده است.
واژیر با اشاره بر مزایای استفاده از مترو افزود: بهبود سیستم حمل و نقل عمومی در شهر چهاردانگه و توسعه دانش فنی در داخل کشور، جلوگیری از نشر آلایندههای زیست محیطی و کاهش آلودگی هوا، کاهش قابل توجه هزینههای جابجایی مسافران به خصوص قشر کم درآمد ساکن در حومه و جنوب پایتخت، افزایش سرعت حمل و نقل، ایمنی و صرفهجویی قابل توجه در وقت مسافران، قابلیت برنامهریزی سفرهای درون شهری با افزایش حجم جابجایی مسافران و کاهش مصرف سوخت و منابع تجدید ناپذیر از اهم مزایای استفاده از وسیله حمل و نقل عمومی مترو در چهاردانگه است.
جانی دوباره در پروژههای خاموش و نیمه تمام با دستان پرتوان مدیریت شهری چهاردانگه
مجموعه مدیریت شهری برای اتمام پروژههای نیمه تمام مجتمع تجاری، سینمایی گلشهر و استخر چهاردانگه تلاش میکند. شهردار چهاردانگه درباره مجتمع تجاری، فرهنگی و سینمایی گلشهر بیان کرد: احداث این پروژه در سال ۸۴ شروع شده و ۹۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در سنوات گذشته چندین بار افتتاح شده بود ولی به نتیجه نرسیده، افتتاح یعنی اینکه مردم از پروژه استفاده نمایند و قابل بهره برداری شود. واژیر اشاره کرد: با مساعدت و همکاری شورای اسلامی به امید خدا با تلاش جهادی در تلاش هستیم پروژههای نیمه تمام را به نتیجه رسانده و در عرض چند ماه کار را به پایان برسانیم. شهردار چهاردانگه سینما را ابزاری برای انتقال فرهنگ در جامعه دانست و گفت: نقش سینما در ارتقای فرهنگ عمومی، انکارناپذیر است و این رسانه، عرصهای مهم برای شناسایی کنشهای اجتماعی و فرهنگی به شمار می رود.
واژیر افزود: با توجه به تاثیرگذاری سینما بر فرهنگ عمومی و نیاز جوانان برای استفاده از امکانات فرهنگی تمام تلاش و توان خود را صرف اتمام این پروژه کاربردی فرهنگی خواهیم کرد تا هرچه زودتر مردم فرهیخته و فرهنگ دوست چهاردانگه از این پروژه مهم بهره مند شوند. شهردار چهاردانگه در رابطه با پروژه استخر گفت: احداث این پروژه در سال ۹۵ شروع شده و ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، انشالله با تلاش مجدانه مدیریت شهری بزودی این مجموعه برای استفاده عموم و جوانان عزیز چهاردانگه به بهره برداری خواهد رسید.
اصلاح و بهسازی روشنایی پارک و بوستان های سطح شهر چهاردانگه
مهندس واژیر با بیان اینکه شهرداری اقدامات گسترده ای در راستای اصلاح و تقویت سیستم روشنایی پارک ها و بوستان های سطح شهر با بهرهگیری از لامپ و پروژکتور های کم مصرف آغاز کرده، گفت:در پاسخ به مطالبه بحق همشهریان گرامی، روشنایی بوستان باران و بوستان شهدای گلشهر، با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد و دویست میلیون ریال انجام شده و اصلاح روشنایی بوستان ماهشهر نیز توسط همکاران اداره خدمات شهری و امور فضای سبز شهرداری چهاردانگه در دست اقدام است.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد