در مقابل، بهرغم بحران تمامعیاری که در اراضی اشغالی رخ داده، شاهد انسجام روزافزون جبهه مقاومت و تقویت ارکان و اضلاع گوناگون آن در منطقه هستیم. در این خصوص گفتوگویی با حسن عزالدین، نماینده فراکسیون مقاومت در پارلمان لبنان صورت دادهایم که از نظرتان میگذرد.
شرایط جاری در اراضی اشغالی و تشدید بحرانهای این رژیم در منطقه و جهان موضوعی است که حتی سران این رژیم نسبت به آن اذعان دارند. نظر شما در این خصوص چیست؟
باید بگویم که تحت تاثیر فعالیتهای روشنگرایانهای که درخصوص رژیم صهیونیستی و ماهیت آن صورت گرفته است، جهان نسبت به خطر ذاتی این رژیم آگاه شده است. حتی در جریان برگزاری راهپیمایی روز قدس امسال مشاهده کردیم که عظمت راهپیماییهای صورت گرفته در سراسر جهان چگونه بود. امروز دنیا بیش از گذشته با ماهیت صهیونیستها و جنایات آنها در قبال فلسطین و سایر ملتهای منطقه آشنا شده است. از سوی دیگر، بحرانهای داخلی در اراضی اشغالی تشدید شده و منازعات پایداری را در تلآویو و دیگر مناطق شاهد هستیم. مجموع این شرایط، صهیونیستها با بدترین سناریو و وضعیت ممکن مواجه ساخته و آنها نیز نشان دادهاند در موارد بحرانی قدرت کنترل و مدیریت اوضاع را ندارند. تنازع و شکاف کنونی در میان اشغالگران صهیونیست بیسابقه است و بیانگر گسست بنیادین و عمیقی است که در اراضی اشغالی رخ داده است. این گسست روزبهروز در حال افزایش است و شواهدی مبنی بر بهبودی آن نیز مشاهدهنمیشود.
طی ماههای گذشته، گروههای مقاومت در فلسطین، لبنان و سایر نقاط منطقه به رژیم اشغالگر قدس درخصوص هرگونه تحرکی در منطقه هشدار دادهاند. در جریان حمله صهیونیستها به جنین و کرانه باختری نیز شاهد مقاومت بیسابقه جوانان فلسطینی بودیم. آمادگی جبهه مقاومت را در برهه کنونی چگونه ارزیابی میکنید؟
مقاومت نسبت به تحولاتی که در منطقه رخ میدهد، نگاهی فرصتمحور دارد. هدف مقاومت در این معادله مشخص است. ما درصدد هستیم دست دشمن صهیونیستی را از پشت ببندیم و نقشههای کلان و حتی کوتاهمدت تلآویو و حامیان آن را در تقابل با ملتهای منطقه ناکام بگذاریم. امروز در مسیری قرار داریم که مدتهاست آغاز شده و بر اثر طی شدن آن، شاهد انزوا و ضعف روزافزون رژیم اشغالگر قدس هستیم. معادلات جدیدی در منطقه رقم خورده و خواهد خورد که در آن، صهیونیستها به بازیگری شکستخورده و منزوی تبدیل میشوند. امروز صهیونیستها در مقابل فلسطینیان و گروههای مقاومت دچار فرسایش بازدارندگی شدهاند. از سوی دیگر، ضعف جبهه داخلی رژیم صهیونیستی و تحولاتی که در ارتش این رژیم اتفاق افتاده نیز به تضعیف روحیه آنها منجر شده است. همین اضطراب و آشفتگی، از یکسو محصول اثبات قدرت مقاومت، چه در عرصه بازدارندگی و چه اقدام است و از سوی دیگر، معلول عمیقتر شدن اختلافات داخلی در اراضی اشغالی. اضطراب و آشفتگی ارتش و مقامات سیاسی رژیم صهیونیستی در مواجهه با مقاومت امروز کاملا محسوس بوده و حتی خود را در مواضع اشغالگران منعکس ساخته است.
با توجه به فضایی که اکنون منطقه و جهان در آن قرار دارند همافزایی جریانات مقاومت در برابر تهدیدات رژیم اشغالگر قدس و تحرکات آن در منطقه را چگونه تحلیل میکنید؟
در پاسخ به این سؤال باید تاکید کنم که بازدارندگی واقعی، بر اثر همافزایی گروههای مقاومت اسلامی در برابر دشمن صهیونیستی شکل گرفته است. امروز، جریانات مقاومت بیش از هر زمان دیگری صهیونیستها را محدود کرده و قدرت پیشبینی و مانور آنها را در قبال تحولات منطقه کاهش دادهاند. در چنین شرایطی صهیونیستها از یکسو خود را ناچار به انتخاب گزینههای دشوار میبینند و از سوی دیگر، قدرت این انتخابات را نیز ندارند. گروههای مقاومت در کنار یکدیگر و در همافزایی مطلق با همدیگر، در مقابل دشمن ایستادهاند. انسجام این مجموعه(جبهه مقاومت) در منطقه مثالزدنی و گویاست. زمانی که دشمن صهیونیستی در مسجد الاقصی دست به جنایت میزند، همه نیروهای سیاسی و گروههای مقاومت در کنار ملت فلسطین هستند. حمایت و اطمینانبخشی گروههای مقاومت به یکدیگر در روند مبارزه با حماقتها و جنایات رژیم اشغالگر قدس، یکی از اصلیترین دلایل شکست تلآویو در ترسیم بسیاری از اقدامات عملیاتی و میدانی علیه این گروههاست. این روند مدتهاست شکل گرفته و ثمرات آن را نیز در پروندههای گوناگون مشاهده میکنیم. در آینده نیز این روند ادامه خواهد یافت و خسارات زیادی را بر پیکر دشمنان امنیت منطقه و جهان اسلام تحمیل خواهد کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم