به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ حمیدرضا سلطان آبادی در اینباره گفت: مجرمان سایبری از اقشار و مناسبتهای مختلف برای تحقق اهداف مجرمانه خود سوءاستفاده میکنند. یکی از این موارد فریب شهروندان و علیالخصوص بازنشستگان در پوشش خرید بیمههای تکمیلی با کلید واژههایی نظیر «کارت هوشمند سلامت» یا «کارت بیمه سلامت» و ... است.
وی ادامه داد:در این روش افراد سودجو با ترفند دریافت کارت هوشمند بیمه با قربانیان تماس گرفته و به قصد کلاهبرداری با ارائه شماره حساب، اقدام به دریافت اطلاعات شخصی کاربران می کنند. در ادامه افراد سودجو با سوءاستفاده از این اطلاعات محرمانه اقدام به کلاهبرداری میکنند.
رئیس پلیس فتای شرق تهران با بیان اینکه چیزی به نام «کارت هوشمند سلامت» یا «کارت بیمه سلامت» وجود ندارد، گفت: سالمندان و بازنشستگان و همچنین فرزندان آنان باید آگاه باشند که پاسخی به چنین تماسها و پیامهایی ندهند. گاهی افراد سودجو از طریق چنین تماسهایی اقدام به سرقت اطلاعات بانکی شهروندان کرده و حسابشان را نیز خالی میکنند.
سلطان آبادی افزود: لازم است مردم به تماسهایی که تحت عناوین مذکور با آنها گرفته میشود اهمیتی نداده و بههیچوجه اطلاعات شخصی خود را در اختیار اینگونه کلاهبرداران قرار ندهند. سالمندان و بازنشستگان عزیز باید توجه داشته باشند که چنین مواردی را میتوان از ادارات بازنشستگی ادارات مربوطه و ... پیگیری کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم