«دیدگاههای ذینفعان و صاحبنظران در تدوین برنامه هفتم لحاظ شده است.»
تدوین برنامه هفتم در بخشهای مختلف با ابلاغ سیاستهای کلی این برنامه توسط مقام معظم رهبری در تاریخ ۱۴۰۱.۶.۲۰در دولت آغاز شد. در تدوین احکام برنامه هفتم توسعه در حوزههای مختلف دیدگاههای ذینفعان اعم از دستگاههای اجرایی ذیربط دولتی و غیردولتی، سازمانهای مردمنهاد، سازمانهای خارج از دولت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مرکز پژوهشهای مجلس و نخبگان علمی در چارچوب اسناد بالادستی بهویژه سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری مد نظر قرار گرفت. پس از تهیه و تنظیم پیشنویس اولیه، مراتب در کمیتههای منتخب در صحن دولت بررسی شده و در نهایت در قالب لایحه برنامه هفتم به مجلس شورای اسلامی ارائه شده است.
اگرچه متن جوابیه گویای روشن این نکته است که هیچ پاسخی به انتقاد مطرح شده در یادداشت جامجم در آن دیده نمیشود اما باز هم ذکر چند مورد ضروری است.
۱- تعمیم پاسخ سازمان برنامهوبودجه به کلیت برنامه توسعه هفتم هیچ جایی در نکته کوتاه جامجم نداشته است. به این معنا که اساسا مطلب جامجم در رابطه با عدم تخصص برنامهنویسان بخش ارتقای سلامت بوده است و نه کیفیت کلی برنامه هفتم توسعه که محوریت پاسخ سازمان برنامه و بودجه به آن اشاره شده است.
۲- دیگر اینکه برای رفع ابهام از انتقاد جامجم میتوان اسامی برنامهنویسان بخش ارتقای سلامت در برنامه توسعه را به همراه پیشینه و سابقه تخصصیشان در این حوزه منتشر کرد.
۳- و دیگر اینکه در پاسخ روابط عمومی این سازمان در حالی ادعا شده که «دیدگاههای ذینفعان لحاظ شده» که حداقل وزارت بهداشت و درمان و البته مجلس شورای اسلامی در رابطه با بخش ارتقای سلامت آن معتقدند این برنامه آن چیزی نبوده که آنها انتظار داشتهاند!
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد