دکتر عشرت بدر که درمسکو به سر می برد در این خصوص به جام جم آنلاین می گوید: عشرت بدر، دکترای جامعه شناسی و دارای سابقه 45 سال فعالیت در حوزه هنرهای سنتی، لباسهای تاریخی، سوندوزی و زیورآلات سنتی هستیم. موزه های لباس های تاریخی را در کشور راه اندازی کرده و در بیش از 300 نمایشگاه برون مرزی و بین المللی شرکت کرده ام. برگزاری نمایشگاه لباسهای سنتی ایران در راستای معرفی هویت و شخصیت زن ایرانی، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی در خصوص استقبال شهروندان و اهالی هنر در روسیه از هفته فرهنگی ایران در مسکو ، خصوصا بخش لباس های سنتی می گوید: واقعا استقبال روسها از این نمایشگاه و هفته فرهنگی خیره کننده بوده است. در بخش لباس های سنتی، بسیاری از زنان روسی با حضور در نمایشگاه، در برابر هنر فاخر ایرانی لب به زبان تحسن و شگفتی گشوده اند. در روزهای نمایشگاه، تا پاسی از شب این استقبال ادامه داشته و بسیاری از شرکت کنندگان، با پوشیدن لباسهای ایرانی عکس یادگاری گرفته اند. در این نمایشگاه، ما بسیاری از مخاطبان هنری ، فرهنگی و حتی شهروندان عادی در روسیه را با عمق و اصالت هنر ترمه بافی، زردوزی،مخملدوزی، مخملبافی،سرمه و ابریشم دوزی، قطبان دوزی و ..... آشنا کردیم. برخی شرکت کنندگان با بهت و حیرت ناشی از اشتیاق، به توضیحات ما در این خصوص گوش فرا می دادند. بسیاری از طراحان و بانوان بازدیدکننده از پارچه ها استقبال و با ما تبادل نظر نمودند تا از الگوها بتوانند در طراحی لباسهای روسی بهره ببرند.
دکتر عشرت بدر در پایان تصریح کرد: برگزاری این نمایشگاه فرصتی طلایی است. برگزاری هفته های فرهنگی ایران در کشورهای گوناگون، علاوه بر آنکه موجب برقرای روابط و تبالات فرهنگی می شود، منجر به رشد اقتصادی کشور، خصوصا در عرصه پوشاک و لباس سنتی ایرانی خواهد شد. پوشاک زن ایرانی در طول تاریخ علاوه بر پوشیدگی و عدم برهنگی، سرشار از طرح ها، و رنگهای زیبا و چشم نواز است.باید این هنر و افتخار را به جهانیان معرفی کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: