لیلی عظیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین می گوید: حدود ۲۳ سال است که در رشته هنری تذهیب مشغول به فعالیت هستم و درحال حاضردانشجوی کارشناسی ارشد در رشته صنایع دستی هستم. رسته تذهیب، یکی از شاخههای اصلی نقاشی ایرانی است و حدود هزار سال است که در جهت آراستن کتابهای ارزشمند، همچون قرآن و شاهنامه فردوسی مورد استفاده قرار گرفته است. آثار هنرمندان گذشته این رشته، هم اکنون جز ارزشمندترین آثار موزه های دنیا و بخشی از هویت فرهنگی ایران است.
وی در خصوص برگزاری هفته فرهنگی ایران در روسیه می گوید: هم اکنون که رویداد هفته فرهنگی ایران در کشور روسیه در حال برگزاری است و یکی از رشته های حاضر در این اتفاق هنری، رشته تذهیب است، فرصتی است برای ارائه این بخش از میراث و هویت مردم ایران، در کشور پهناور روسیه که پیشینه تاریخی و فرهنگی همسو با مردم ایران دارد. در این رویداد شاهد استقبال و علاقمندی مراجعین به نمایشگاه و توجه آنها به آثار هنری و صحبت در مورد تکنیک، فرم و پیشینه آثار هستیم، که باعث آشنایی بیشتر مراجعین با ارزشها و هویت ایران خواهد شد. روسها هنر تذهیب در ایران را تحسین می کنند.
عظیمی فهیم در پایان اظهار داشت: به نظر میرسد، برای تعامل و ارتباط بیشتر مردم هر دو کشور و جهت گرفتن این ارتباط، در راستای انتقال تخصص و تجارب هنری و حتی علمی مردم هر دو کشور، تداوم این برنامهها و برگزاری نمایشگاههای تخصصی در محیطهای با مخاطب مرتبط همچون محیطهای دانشگاهی، انجمنهای هنری،میتواند بسیار تاثیرگذار باشد و باعث رشد سطح هنری و علمی کشورها شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: