مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان:

تلاش می کنم اعتبارات منجر به نتیجه شوند، نه هزینه

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان گفت: برای حوزه عمرانی بیش از یک هزار میلیارد تومان تخصیص داده ایم که برای جذب این اعتبار کار سختی داریم اما تمام تلاشم این است که این اعتبار منجر به نتیجه شود نه فقط هزینه شود.
کد خبر: ۱۴۱۲۱۹۸

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین - خوزستان، حمید بنی تمیم در نشست صمیمانه و هم اندیشی با اصحاب رسانه اظهار کرد: سال گذشته با وجود همه سختی ها موفق شدیم در سه حوزه اصلی ورزش همگانی، آموزش و ورزش قهرمانی، در بین ادارات کل کشور حائز رتبه اول شویم. به نظر بنده این سه ابزار اندازه گیری نشان دهنده عملکرد خوب کل مجموعه ورزش استان است.

 وی با بیان اینکه خدمت به مردم خوزستان لیاقت می خواهد تصریح کرد: من یک گوش شکسته از خانواده کشتی هستم، برای ورود به فدراسیون کشتی مقدماتی لازم است، ثبت نام انجام داده ام اما هنوز هیچ چیز مشخص نیست، از طرفی تا پایان شهریور ماه که پایان سال مالی است باید حضور داشته باشم چون این جابجایی ها در این زمان به صلاح استان نیست.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان گفت: بنظر من اینکه هم استانی شما این شرایط را دارد که در فدراسیون اول کشور بنشیند اتفاق بدی نیست، اما طبیعتا هیچ وقت منافع خوزستان را به خاطر منفع شخصی ام تحت الشعاع قرار نمی دهم و اولویت اول من منافع استان است. اگر قرار به رفتن و ادامه حضور در مجمع انتخاباتی باشد باید طوری قدم برداریم که آسیبی به اداره کل ورزش خوزستان وارد نشود.

بنی تمیم در مورد هیأت های ورزشی که با سرپرست اداره می شوند بیان کرد: در مورد این هیات ها خیلی تلاش کرده ایم؛ بعضی موارد با فدراسیون ها به مشکل برخورده ایم و گاهی درخصوص مدارک افراد ثبت نامی به مشکل برخورده ایم، گرفتن استعلام های آنها زمان بر است زیرا براساس قانون جدید باید برای همه اعضای هیأت رئیسه استعلام گرفته شود در صورتی که قبلا تنها برای کاندیدای ریاست استعلام گرفته میشد، گاهی اختلاف نظر بین بنده و مجموعه کار را سخت تر می کند.

وی اضافه کرد: برخی رشته های چالش دار را به نتیجه رسانده ایم و یا در حال پیگیری هستیم اما خواسته ایم که برگزاری مجامع انتخاباتی و سالیانه در دستور کار باشد.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان در خصوص ورود بانوان به ورزشگاه ها عنوان کرد: به شخصه اعتقاد دارم که زیرساخت ورود بانوان به ورزشگاه ها را فراهم کنیم اما طبیعتا ما تابع قوانین و سیاست های بالادستی هستیم که اگر مجوز صادر شود ما نیز موظف هستیم شرایط ورود را فراهم کنیم.

تخصیص اعتبار یک میلیارد تومانی برای حوزه عمرانی

بنی تمیم با بیان اینکه برای حوزه عمرانی بیش از یک هزار میلیارد تومان تخصیص داده ایم، تصریح کرد: برای جذب این اعتبار کار سختی داریم اما تمام تلاشم این است که این اعتبار منجر به نتیجه شود نه فقط هزینه؛ یکی از نکات کلیدی که باید به پیمانکاران سیگنال داده شود این است که دنبال این نباشند که کار نکنند و فقط سند بدهند و تصورشان این باشد که چون پایان سال مالی است مجبور به جذب هستیم، اینطور نیست و همانطور که در جلسات جذب که در استانداری برگزار شده گفته ام و اکنون اعلام می کنم من دغدغه این را ندارم که پول برگشت بخورد بلکه درست هزینه کردن پول و منجر به افتتاح شدن دغدغه من است.

وی ادامه داد: اصلا صلاح نمی بینم بین ما مدیران این تکاپو وجود داشته باشد که بگوییم صرفا جذب اعتبار کرده ایم، تمام تلاش بنده و همکارانم این است که بتوانیم پروژه ها را به نتیجه مطلوب برسانیم در واقع هزینه کردن اعتبار شرط لازم نیست بلکه به نتیجه رساندن پروژه ها باید قابل توجه باشد.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان در خصوص جایگاه ورزش بانوان اظهار کرد: خوشبختانه از بیش از 70 میزبانی که داشته ایم 34 میزبانی در حوزه بانوان بوده است و بانوان ما مدال آوری قابل توجهی داشته اند.

230 هزار ورزشکار سازمان یافته

بنی تمیم افزود: آمار بیمه شده های ورزشی از زمان پیش از کرونا گذشته و اکنون بیش از 230 هزار نفر بیمه شده داریم که از این تعداد حدود 91 هزار نفر سازمان یافته بانو هستند.

وی درخصوص نگاه به ورزش بانوان عنوان کرد: براساس قانون باید از هر اعتباری که می آید 30 درصد را به حوزه بانوان اختصاص داد ولی ما این مبلغ را ملاک نگرفته ایم و گفته ام بیش از اینها اختصاص دهند، در بعضی موارد حتی این عدد برای ورزش بانوان بیشتر از آقایان در نظر گرفته شده است، همچنین جوایز بانوان را دو برابر افزایش داده ایم. اگر بانویی در مسابقات شرکت کرده و موفق به کسب مدال نشده نیز در مراسمی از آنها تجلیل کرده ایم و امسال نیز برنامه های قابل توجهی برای بانوان و قهرمانان داریم.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان مشکلات بانوان را بیشتر در حوزه زیرساخت و اماکن اختصاصی آنها خواند و بیان کرد: کار سختی است بخواهیم بگوییم طی یکی دو سال زیرساخت ها را اصلاح می کنیم اما در سفر ریاست جمهوری معاونت بانوان وزارت که حضور پیدا کردند در مورد سالن های چندمنظوره و محلی برای ورزش بانوان اهواز قول هایی داده اند که امیدواریم آنها را به جامه عمل برسانیم.

بنی تمیم افزود: مصوبات سفر رئیس جمهور هنوز ابلاغ نشده است، متاسفانه سهم ورزش از سفر اول ریاست جمهوری صفر بوده است اما امسال تلاش ما این است به توجه به اتفاقاتی که رخ داده از محل سفر بیش از 200 میلیارد تومان برای ورزش خوزستان در نظر گرفته شود.

23 پروژه مهم در دستور کار

وی عنوان کرد: 23 پروژه مهم در دستور کار داریم که  خانه کشتی ایذه ، خانه کشتی اندیمشک، 8 استخر در هشت شهرستان، 4 خوابگاه ورزشی در آبادان، لالی،هفتگل و گتوند، 4 خانه جوان در چهار شهرستان، 2 زمین چمن مصنوعی بزرگ در آبادان و  مجموعه شهید قربانی اهواز این پروژه ها را تشکیل می دهند؛ برای پروژه ها 200 میلیارد تومان اختصاص داده شده است که باید تا پایان سال مالی که شهریور ماه است هزینه شود.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان گفت: قول داده ایم تا پایان امسال حدود 70 پروژه را به بهره برداری برسانیم؛ از مهم ترین آنها استادیوم شهید مجدیان دزفول است که اکنون در حال نصب تجهیزات آن هستیم و قصد داریم بعد از چند سال این پروژه را تا هفته دولت به افتتاح برسانیم.

بنی تمیم با بیان اینکه همکارانم در مناطق محروم بسیار وقت گذاشته اند تصریح کرد: در مناطق عین دو؛ ملاشیه، حصیرآباد، کارن، منبع آب و شیبان اقداماتی انجام شده یا در حال انجام است همچنین در ویس و ملاثانی نیز کار دکل های روشنایی انجام شده است.

بخش خصوصی با سرعت و کیفیت پای کار است

وی با اشاره به اینکه توانسته ایم بخش خصوصی را به خوبی پای کار بیاوریم افزود: سالها با بنیاد مستضعفان در مورد مجموعه حجاب مشکل حقوقی داشته ایم که این مسئله حل شد و اکنون از طریق ماده 27 بخش خصوصی را وارد کار کرده ایم که با سرعت و کیفیت در حال انجام کار هستند و این یک آورده قابل توجهی برای ورزش خوزستان است.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان عنوان کرد: در مورد استادیوم نفت و گاز اروندان، دادستان به عنوان مدعی العموم ورود کرد و توانستیم استادیوم را پس بگیریم، فولاد خرمشهر نیز مبلغی در اختیار هیأت فوتبال قرار داد و تاسیسات را احیا کردند که قول داده اند بقیه کارها را نیز انجام دهند.

بنی تمیم با اشاره به اینکه ورزش خوزستان برای استاندار حائز اهمیت است گفت: استاندار خوزستان اشراف خوبی به مجموعه ورزش دارد، در این مدت هرجا که لازم بوده حضور داشته اند، سه جلسه در مورد تیم های لیگ برتری به دستور ایشان برگزار شده که خودشان در دو جلسه حضور داشته اند؛ نگاه مثبت و اشراف ایشان به ورزش استان یک فرصت است که باید ما بعنوان متولیان ورزش از این فرصت به بهترین شکل استفاده کنیم.

وی افزود: اعتبار ما از استان برای کمک به هیأت های ورزشیی 500 میلیون تومان است که با این مبلغ نمی توان برای یک هیأت کاری انجام داد چه برسد به ورزش استان ، لذا باید ما بعنوان متولیان ورزش تلاش کنیم و مسئولان باید نگاهشان را عوض کنند تا برای سال 1402 اعتبارات بیشتری در نظر گرفته شود.

برای باشگاه های ورزشی افراد صلاحیت دار انتخاب شوند

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان اظهار کرد: ما نمی توانیم در مسائل فنی تیم ها دخالت داشته باشیم و ورود کنیم اما از مدیران ارشد باشگاه های زیرمجموعه شرکت ها درخواست داریم افراد دارای صلاحیتی را برای مدیرعاملی، اعضای هیأت مدیره و کادر فنی انتخاب کنند، در واقع نگاهشان فنی و درست باشد تا دغدغه مردم و علاقمندان به فوتبال را در فصل جدید برطرف کنیم.

بنی تمیم در خصوص استادیوم نفت آبادان گفت: جایگاه تماشاچیان این استادیوم به لحاظ سازه ای خطرناک است که متولیان آن در حال تصمیم گیری برای رفع این مسئله هستند که برای آن سه راه دارند، اول اینکه تلاش کنند و مقاوم سازی را انجام دهند، دوم باشگاه محل برگزاری را تغییر دهند و مورد سوم اینکه بازی بدون حضور تماشاگر برگزار شود که امیدوارم حالت سوم اتفاق نیفتد.

وی افزود: در حوزه فوتبال که به لحاظ جامعه مخاطب، ورزش اول است در زیرساخت های فوتبال بسیار کار کرده ایم.

هیأت فوتبال بیشتر از این پای کار بیاید

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان با بیان اینکه امیدواریم هیأت فوتبال بیشتر از اینها پای کار بیاید تصریح کرد: بنظر بنده اینکه ما فقط متولی فوتبال باشیم و ورود نداشته باشیم اتفاق خوبی نیست؛ من بارها حسن نیتم را در خصوص فوتبال نشان داده ام ولی باید بگویم بشدت از عدم ورود هیأت فوتبال به مسائلی که باید باشند دلخور هستم. در مورد استقلال ملاثانی باید تصمیم گرفته شود، در مورد تیم ها و دغدغه هایی که دارند و حتی در مورد زمین چمن آنها باید ورود کنیم، شاید هیچ جای قانون ما را مکلف به این کار نکرده باشد اما وقتی یک زیرساختی مستقیم به ما برمی گردد نمی شود بی تفاوت باشیم و بگوییم به ما ارتباطی ندارد.

بنی تمیم ادامه داد: ارتباط هیأت فوتبال قطع شده است و برای اینکه فوتبال استان بهتر شود هیچ رایزنی وجود ندارد، در شورای تامین رئیس هیأت نیست، در جلسات حضور ندارند، پیگیر موضوعات مبتلا به فوتبال خوزستان نیستند که اینها همه دغدغه هستند و آقایان تاج و قنبرزاده باید پاسخگوی فوتبال استان باشند.

وی با بیان اینکه در مورد اشتغال قهرمانان در شوراهای متعدد ورزش صحبت شده است عنوان کرد: طرح خوبی ارائه کرده ایم تا مجموعه هایمان را ورزشی کرده و درآمد داشته باشیم در این طرح سه فاکتور اصلی افزایش سرانه ورزشی، ایجاد درآمد پایدار و ایجاد اشتغال دنبال می شود؛ در سالن هایی که ساخته می شود اولویت اشتغال برای ورزشکاران قهرمان همان رشته است.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان در خصوص استادیوم 5 مهر آبادان گفت: برای توسعه آبادان و خرمشهر ابلاغ اعتباری آمده است که برای این ورزشگاه هم اعتبار خوبی در نظر گرفته شد است اما متاسفانه در خصوص سکوها دو نظر مخالف وجود دارد نظر اول این است که سکوها قابل اصلاح هستند اما مشاور دیگر کفته که به صلاح و صرفه اقتصادی نیست باید سکوها تخریب شوند لذا نظر بر این است که این استادیوم به همین صورت و به عنوان یک مجموعه تمرینی بماند و در زمین دیگری استادیوم 5 مهر ساخته شود.

اسکله قایقرانی اهواز راه اندازی می شود

بنی تمیم در مورد نصب اسکله در اهواز عنوان کرد: برای نصب اسکله یک میلیارد تومان تخصیص داده شده که تا 25 درصد قابل افزایش است، اکنون در مرحله فراخوان مناقصه هستیم تا بتوانیم اسکله را قبل از پایان شهریور ماه نصب کنیم؛ البته گفته بودند که اسکله مفقود شده اما خداروشکر در سازمان همیاری های شهرداری وجود دارد.

وی افزود: در مورد زمین های خاکی، کانون محلات زحمت کشیده اند، ما نیز مشاور حقوقی گرفته ایم و قرارداد بسته ایم اما واقعیت این است که با توجه به حجم پرونده هایی که داریم دست ما بسته است و تصبیت مالکیت و نقل و انتقال سند مقداری زمان بر است؛ برنامه ما این است که در جلسه آتی شورای ورزش از استاندار درخواست کنیم که مسکن و شهرسازی، شهرداری، شرکت نفت و سازمان آب و برق را که مالکین آنها هستند به عنوان متولیان کار قرار دهند.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان در پاسخ به خبرنگار مهر در مورد تفاهم نامه با پتروشیمی مارون بیان کرد: سالها پیش زمینی به ما تحویل داده شد که اکنون این شرکت متقاضی است تا سالن چندمنظوره، استخر، سالن ورزش های تیراندازی، کشتی، رزمی، ساختمان اداری و ساختمان آموزش را بسازند اما درخواست داشته اند بخش از مجموعه را در قالب ماده 27 در اختیارشان قرار دهیم که پس از چند سال مجدد به ورزش استان برگشت داده می شود، ما این فرصت را غنیمت شمردیم و توافقات اولیه صورت گرفت تا طبق قانون و ضوابط بتوانیم آن را عملیاتی و مجموعه را راه اندازی کنیم.

پتروشیمی مارون از ورزشکاران مسابقات آسیایی و المپیک حمایت می کند

وی اضافه کرد: در حال حاضر حدود 44 ورزشکار، داور و مربی داریم که شانس حضور در بازی های آسیایی و المپیک را دارند لذا از مدیرعامل پتروشیمی مارون درخواست کرده ام با توجه به اقتصاد حاکم بر کشور و فشاری که بر ورزشکاران وجود دارد مبلغی را به آنها کمک کنند که درگام اول موافقت کرده اند، البته باید همه شرکت ها را پای کار بیاوریم تا در این خصوص کمک کنند؛ همچنین درخواست میزبانی دو رویداد بین المللی را داشته ایم که موافقت شده و در نیمه دوم سال برگزار خواهد شد و قطعا یکی از آنها میزبانی مسابقات کشتی جام تختی یا جام شاهد خواهد بود.

به گفته وی؛ در طرح جدید پرتوشیمی مارون، بخش تجاری هم پیش بینی شده است.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر در خصوص اعتبارات و اقدامات انجام شده حوزه جوانان اظهار کرد: از بدو ورود ما متاسفانه با توجه به شکایت های متعددی که از اداره کل در بخش های مختلف چه در بخش عمرانی و چه افرادی که غیر از روال قانونی با عنوان نیروی انسانی و به عنوان پیمانکار با ما کار کرده اند صورت گرفته بود مبلغ 10 میلیارد و 300 میلیون تومان از حساب برداشت شد که بخش عمده این مبلغ از اعتبارات حوزه جوانان بود، بخشی مربوط به کمک هایی بود که از نفت و سایر حوزه ها برای ورزش گرفته شده و بخش دیگر نیز از حوزه عمرانی بود، اما با تلاش واحد حقوقی موفق شدیم از این بحران عبور کنیم  و در ماه های پایانی سال حدود 4 میلیارد تومان از مبلغ برگشت داده شد که غالبا اعتبارات حوزه جوانان بود لذا بودجه جذب و برای آن برنامه ریزی هایی صورت گرفت.

ایجاد تغییرات در حوزه جوانان

بنی تمیم با اشاره به اینکه در حوزه جوانان تغییراتی ایجاد کرده ایم گفت: سالهای گذشته فقط از سمن ها حمایت میشد اما اکنون این حمایت معطوف به سمن ها و تمام تشکل هایی است که در حیطه جوانان برنامه ریزی داشته باشند؛ برای هر مناسبت فراخوان زده می شود و هر تشکل یا سمن طرح خود را با قیمت اعلام می کند، طرح ها بررسی می شوند و در نهایت برترین طرح ها مورد حمایت قرار می گیرند که این سبب می شود هم دایره فعالیت ها بیشتر شود و هم اینکه تقسیم بودجه در سطح استان بهتر اتفاق بیفتد.

وی اضافه کرد: سال گذشته حدود 900 مشاوره رایگان، 260 کارگاه آموزشی قبل از ازدواج، اردوهای آموزشی ویژه روانشناسان داشته ایم، همچنین با توجه به فعالیت ها و تدوین برنامه های سال گذشته در حیطه خانواده، فرزندآوری و جمعیت موفق به اخذ رتبه دوم بین دستگاه های اجرایی شده ایم.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها