جام جم آنلاین اصفهان به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان؛ مصطفی شریعتی گفت: کار خود را سال ۸۲ با کشت گل محمدی آغاز کردم و اکنون بیش از ۶ هکتار کشت گل محمدی دارم که سالانه بیش از ۲۴ تن گل محمدی از مزرعه برداشت میکنم. وی افزود: کارگاه تولید عرقیجات را هم در مزرعه کنار کشت گل محمدی راه اندازی کردم و اکنون در این کارگاه بیش از ۷۰ نوع عرقیجات تولید میشود. سید حسین کشفی مدیر صنایع تبدیل و غذایی جهاد کشاورزی استان اصفهان نیز گفت: در استان اصفهان بیش از ۹۴ واحد تولید عرقیجات و اسانس با ظرفیت تولید ۲۵۰ هزار تن در سال فعالیت دارند و مجموعه آقای شریعتی تنها واحد تولیدی عرقیجات در سطح شهرستان کوهپایه است. در مزرعه فدک روستای زفره در حال حاضر برای ۱۵ نفر به صورت مستقیم و برای ۷۰ نفر به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد شده است.
هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد