«خبر خوب» و «نرمخبر»، از مفاهیمی است که رسانههای حرفهای و پیشرو جهان، همواره بخشی از بودجه و منابع انسانی حرفهای خود را به آن اختصاص میدهند و اجازه نمیدهند تا مخاطبان، بااخبار منفی بمباران شوند. معمولا سعی بر آن است تا در بازنمایی رسانهای داخلی و متحدان سیاسی، از اخبار خوب و نرمخبرها استفاده شود ولی در بازنمایی کشورهای غیرهمسو، از اخبار منفی و گزارشهای انتقادی.
خبر خوب، بیشتر ناظر به متن و محتواست و نرمخبر، بیشتر مربوط است به لحن و سبک نوشتاری خبر و گزارش که جنبه سرگرمکننده و داستانگونهاش، میچربد به جنبه رسمیاش؛ به تعبیر نادقیق اما ملموس، اولی بیشتر مبتنی بر متن و محتوا و دومی بهطور عمده مبتنی بر فرم و شکل است. البته مشخص است که خبر خوب و نرمخبر، نهتنها با یکدیگر تضادی ندارد، بلکه میتواند همافزایی و همپوشانی نیز داشته باشد.
برنامه «فرامتن» شبکه افق، از سه روز قبل، بخش «هواشناسی خبر خوب» را به برنامه افزوده و این بسته خبری-تحلیلی، میتواند موجب حرفهایتر و متعادلتر شدن برآیند محتوایی این برنامه شود.
شاید مهمتر از افزوده شدن این بخش به برنامه، فرامتن است که ریلگذاری رویکردی جدی و جدید در افزایش نرمخبرها و خبرهای خوب در قاب تلویزیون است. درواقع فرامتن این خبر از برنامه فرامتن، میتواند این باشد که گویا بناست در کنار افزایش واقعبینی و صراحت در اخبار سیما، مثبتنگری و اخبار غیرتنشزا نیز به آن افزوده شود؛ میشود در بستههای مختلف خبری، از تیز و تندی مفید و صراحت دراخبار نکاست اما به دستاوردها و اتفاقات امیدوارکننده نیز پرداخت.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
گیتی خامنه از دغدغههای محیطزیستیاش میگوید
علی داوودی و پدرش در تحریریه روزنامه «جامجم»:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
گفتوگوی «جامجم» با یک متخصص تغذیه درباره اینکه چطور فودبلاگرها در فضای مجازی عادات غذایی ما را شکل میدهند