همیشه هکرها از رخنه امنیتی سوءاستفاده کرده و دادههای یک سازمان، شرکت و... را از بین میبرند یا با ایجاد بدافزارها، سازمانها را دچار اختلال میکنند.
با توجه به پیشرفتهای تکنولوژی و هوش مصنوعی سازمانها و شرکتهای بزرگ باید به گوش باشند چون آمدن هوش مصنوعی مانند چاقویی دو لبه است از طرفی میتواند به سازمانها کمک کند تا بهترین نتایج را از این تکنولوژی ببرند و هم از طرفی باید ترسید چون هوش مصنوعی با آمدنش راهکارهای جدیدی برای هکرها ایجاد کرده است و حتی دسترسی هوش مصنوعی برای افراد میتواند رخنههای امنیتی گستردهای ایجاد کند.
همانطور که میدانید بعضی از هوشهای مصنوعی نیازمند استفاده از فیلترشکن است که برخی افراد سازمان برای استفاده از این موارد با روشهای مختلف سطوح امنیتی سیستمها را دور میزنند و باعث ایجاد شکافهای امنیتی در سیستم شده و راه را برای هکرها و دزدان اطلاعات باز میکنند.
از طرفی هوش مصنوعی یک شیوه جدید است که هنوز توسط خیلی از کارشناسان و مهندسان شناخته شده نیست و ما نمی دانیم پشت دادن امکانات رایگان و خدمات رایگان چیست؟
همانطور که میدانید خیلی از سایتها به شما امکانات رایگان میدهند ولی بعد ازثبت نام و گرفتن اطلاعات دادههای شما را جمع آوری و شما را در شبکه جهانی اطلاعاتی که مشخص نیست سوق میدهند.از طرفی دارک وب «محیطی که مخصوص هکرهاست» جایی است که اطلاعات به شیوههای مختلف شکار میشود و محتویات شما به هر شکلی مورد پژوهش و بررسی قرار میگیرد.
این نکته امنیتی بسیار مهم است که بدانید دادهها و عکسهایی که داخل اینترنت قرار میدهید با خود حاوی اطلاعاتی است که میتواند در ردیابی اطلاعات مشابه شما مورد توجه قرار گیرد.
با توجه به دشمنانی که هر لحظه از حملههای سایبری نرم استفاده میکنندباید در استفاده از فناوریهای روز بیشتر به هوش باشیم و دادههای اصلی خود را در معرض این سایتها یا روشهای هوشمند ناشناخته قرار ندهیم. پیشنهاد میشود سازمانها بیشتر به فکر اطلاعات و خروجیهایی که قرار میدهند باشند این نکته مهم است که فقط با نصب یک آنتیویروس و دیواره آتشدادهها ، امنیت پیدا نمیکنند و حتما باید از راهکارهای جدید امنیتی در سراسر دنیا استفاده کرد و مدیران سایبری و شبکه دائما اطلاعاتشان باید به روز شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت