به گزارش جام جم آنلاین، نشست خبری سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی تهران با حضور یاسر احمدوند رئیس نمایشگاه کتاب و علی رمضانی در مصلای امام خمینی (ره) و اصحاب رسانه برگزار شد.
علی رمضانی گفت: نمایشگاه بین المللی تهران از ۲۰ تا ۳۰ اردیبهشت ماه با شعار «آینده خواندنی است» آغاز به کار میکند، یکی از اتفاقهای نمایشگاه کتاب امسال حضور کتاب فروشیها که میتوانند در بخش مجازی نمایشگاه کتاب آثار خود را به مردم ارائه کنند.
به گفته رمضانی یارانه خرید کتاب برای دانشجویان در این دوره نمایشگاه ۶۰۰ هزار تومان با پرداخت ۴۰ درصد معادل ۲۴۰ هزار تومان از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حامیان مالی و برای اساتید و هیات علمی با پرداخت ۵۰ درصد معادل ۳۵۰ هزار تومان پیش بینی شده است.
سخنگوی سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی تهران گفت: برای اهل قلم از ۶۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان یارانه کتاب در نظر گرفته شده است که برای اولین بار است اعلام میشود.
به گفته رمضانی، بیش از ۴۰ ناشر کشورهای مختلف در نمایشگاه امسال حضور دارند و کمیته ناشران خارجی امسال میزبان قریب به ۱۰۰ ناشر خارجی است که در غرفههای خود کتابهای از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۳ را عرضه میکنند.
رمضانی گفت: تعامل با رسانهها و دسترسی عمومی برای مردم همچنان در این دوره از نمایشگاه کتاب در مرکز توجه ما بوده است و امسال هم برای دومین بار بخش مجازی نمایشگاه کتاب همزمان با بخش حضوری برگزار میشود. اتفاق دیگر امسال مساله اضافه شدن کتابفروشان به سامانه خرید از کتابفروشی و حضور در بخش مجازی نمایشگاه کتاب است.
وی افزود: مساله بعدی نمایشگاه که مورد توجه قرار گرفته است فرهنگیتر شدن نمایشگاه کتاب بود که بخشهای جانبی به بخشهای اصلی نمایشگاه اضافه شدند و برنامههای فرهنگی در طول زمان برگزاری نمایشگاه برگزار میشود.
رمضانی میگوید: از سال گذشته و با اتمام سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب، دبیرخانه این نمایشگاه تشکیل شد و کمیتهها نسبت به ارزیابی نمایشگاه فعالیت خود را آغاز کردند. ما نواقصی را در مرحله آماده سازی نمایشگاه داشتیم که با مباحث مختلف و راهنماییها امروز شاهد برطرف شدن این نواقص هستیم.
سخنگوی سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: کمیتههای مختلف نمایشگاه فعالیتهای متمرکزی را در خلل برگزاری نمایشگاه کتاب دارند. برای مثال کمیته پاسخگویی واطلاع رسانی هر کدام به صورت مجزا در ۲۰ نقطه از نمایشگاه جانمایی شده و آماده پاسخگویی به سوالات مخاطبان هستند.
احمدوند رئیس نمایشگاه کتاب در این نشست خبری گفت: شعار «آینده خواندنی ست» به این معنا است که آینده کشور در گرو خواندن است چرا که تاریخ نشان میدهد پیشرفت یک جامعه معطوف به بیشتر خواندن است. نمایشگاه کتاب زمینهای برای تشویق و جلب عادت کتابخوانی است. امیدوارم با شرکت مردم و مخاطبان همچنین خدمات خوب ناشران، این نمایشگاه در پیشرفت فرهنگی و اجتماعی مؤثر باشد.
وی افزود: رویکرد اصلی سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران توجه به محتوا و برنامههای فرهنگی و زمینه بهره مندی مردم از این برنامهها است. با اهتمام ویژه بخشهای مختلف که دستیاران برپایی این دوره از نمایشگاه بودند برای مثال شهرداری، بانک ملی، پست، مجموعههای انتظامی، مدیریت شهری و همکاران مصلا قدردانی و تشکر میکنم. همچنین از حضور و استقبال ناشران در این دوره از نمایشگاه تشکر میکنم که با وجود مشکلات اقتصادی با انگیزه و اشتیاق بسیار خوبی در نمایشگاه حاضر است.
احمدوند گفت: امیدوارم این نمایشگاه با همکاری ناشران و اهالی قلم یک خاطره شیرین فرهنگی به جا بگذارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت