به گزارش جام جم آنلاین، علیاکبر نژادعلی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی اظهار داشت: مصرف بنزین در متوسط 45 روز ابتدای سال به 110 میلیون لیتر در روز رسید که تقریباً 12.7 درصد نسبت به دوره مشابه از سال قبل افزایش مصرف داشتیم.
وی افزود: در ارتباط با نفت گاز، فروردین امسال 99 میلیون لیتر در روز مصرف ثبت شده است و تقریباً با عددی که با فروردین ماه سال 1401 داشتیم برابری میکند، اما متوسط 45 روز به 102 میلیون لیتر در روز رسید و نزدیک به 2.7 درصد افزایش مصرف را نشان میدهد.
نژادعلی ادامه داد: شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی ایران با قدمت تقریباً صدساله در امر تأمین، توزیع و نگهداشت فراوردههای نفتی ایران، ذخیرهسازی و ارسال فراورده به مشتریان چه بهصورت عمده و چه بهصورت جزء در خدمترسانی در این حوزه است.
وی گفت: 37 منطقه عملیاتی در 31 استان کشور داریم، که خود این 37 منطقه هر کدام تعدادی نواحی تحت پوشش دارند و تقریباً 230 ناحیه در حدود 400 شهرستانی که در کل کشور داریم تحت پوشش دارند و بعضی از نواحی ما چند شهرستان را تحت پوشش سوخترسانی قرار میدهند.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی افزود: با توجه به حجم سوخت رسانی در کشور وسایل سوخت رسانی در این ارتباط برای شرکت شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی خیلی مهم است، نزدیک به 250 میلیون لیتر فراورده را در طول روز جابهجا میکنیم و از مبادی تولید به انبارهای نفت از انبارهای نفت به مصرفکنندگان، و بهصورت تدارکاتی از انبارهای نفت جهت ذخیرهسازی در دیگر انبارها، این حجم سوخترسانی میطلبد که برنامههایی را در این ارتباط اندیشیده باشیم که بتوانیم بهنحو احسن این کار را انجام دهیم.
وی اضافه کرد: ناوگان حملونقل زمینی بالغ بر 13 هزار نفتکش و گازکش در این حوزه وظیفه حمل فراوردههای نفتی را از نقاط مبدأ ما به مصرفکنندگان دارند و از انبارها به انبارها انجام میدهند.
نژادعلی اعلام کرد: حدود 14 هزار کیلومتر خط لوله سراسری داریم که فراوردههای نفتی را به مقصد جابهجا میکنند و در ارتباط با کشتیهای سوخترسان که بین مبادی دریایی حملونقل را انجام میدهند، بحثهای مترتب با سوخترسانی در حوزههای هوایی که نزدیک به 56 مرکز سوخترسانی هواپیمایی داریم و در فرودگاههای ما مستقر هستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت