خوراکی های مفید برای بهبود کبد چرب

بیماری کبد چرب، اغلب بدون علامت بوده اما می‌تواند به‌ مرور زمان و با افزایش میزان چربی کبد با علائمی از جمله دل‌ درد، بی‌ اشتهایی، ضعف مفرط، تهوع، کاهش وزن، کاهش تمرکز و توجه و ... خود را نشان دهد.
کد خبر: ۱۴۰۴۸۹۸

به گزارش جام جم آنلاین، ورزش منظم و به خصوص ورزش‌ های هوازی و استقامتی و رژیم‌های غذایی اساس درمان این بیماری هستند.

بیماران مبتلا به کبد چرب باید از مصرف چربی‌های اشباع، شکر، نمک، سیگار و غذاهای حاوی کربوهیدرات زیاد مثل شیرینی‌ها و برنج خودداری کنند.

بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، مصرف سبزیجات و میوه‌های تازه برای بهبود کبد چرب به‌ شدت توصیه می‌شود:

تمبر هندی: این میوه گرمسیری خواص بی‌نظیری دارد و به بهبود فرایند هضم و کاهش وزن کمک می‌کند. این میوه سرشار از فیبر بوده و بهترین خوراکی برای درمان تصلب شرایین محسوب می‌شود. البته مصرف تمبر هندی درمان کننده کبد چرب نیز است. مصرف این میوه منجر به کاهش مقادیر چربی اطراف کبد می‌شود و به کاهش کلسترول خون نیز کمک می‌کند.

لیمو: نوشیدن روزانه یک لیوان آب به همراه لیموی تازه به بهبود بیماری کبد چرب کمک می‌کند. لیمو خاصیت سم زدایی از کبد را دارد و سرشار از ویتامین C و اسید سیتریک است. مصرف لیمو، فرایند هضم مواد غذایی را نیز بهبود می‌بخشد.

گلابی: یک گزینه عالی در میان میوه‌ها، برای کاهش وزن است. گلابی مقادیر مناسبی از فیبر محلول و نامحلول را برای تقویت کلسترول و تنظیم عملکرد روده‌ها دارد. پکتین موجود در این میوه به مبارزه با یبوست کمک می‌کند. خوردن دو عدد گلابی در روز ۲۰ درصد میزان نیاز شما به ویتامین C را برطرف می‌کند. مصرف گلابی، به سم‌زدایی کبد و لوزالمعده کمک می‌کند.

خربزه: مصرف این میوه باعث پاکسازی کبد و کاهش بقایای چربی موجود در آن می‌شود. نوشیدن آب خربزه در ساعات بعدازظهر، به درمان کبد چرب کمک می‌کند.

توت فرنگی: یک درمان عالی برای پاکسازی کبد و سم زدایی بدن است. توت فرنگی سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان‌هایی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند. اسیدهای طبیعی موجود در این میوه از کبد شما محافظت می‌کنند. مصرف این میوه از احتباس مایعات در بدن جلوگیری کرده و منجر به کاهش فشار خون و کاهش اسید اوریک می‌شود. اگر دچار کبد چرب هستید، روزانه حداقل ۷ تا ۸ عدد توت فرنگی بخورید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها