آموزش و پرورش استثنایی خوزستان:

 تا پایان اردیبهشت‌ماه باید سنجش نوآموزان به پایان برسد

هر خانواده‌ای که نوآموز پیش دبستانی دارد می‌تواند با مراجعه به سامانه دولت به نشانی mymedu.ir اقدام کند و می‌توانند هر شهر یا پایگاه را برای سنجش انتخاب کنند اما باید در زمان مقرر حضور پیدا کنند.
کد خبر: ۱۴۰۴۴۳۴

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا؛ رئیس آموزش و پرورش استثنایی خوزستان با اشاره به راه‌اندازی مرکز اختلالات یادگیری در استان و انجام سنجش سلامت نوآموزان در تمامی مراکز و پایگاه‌ها، گفت: با توجه به اینکه تا پایان اردیبهشت‌ماه باید سنجش نوآموزان به پایان برسد، فرصت چندانی باقی نمانده است و والدین باید به موقع سنجش را انجام دهند.

 

علی ممبینی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: سنجش سلامت نوآموزان از دی‌ماه سال گذشته با یک رویکرد جدید شروع شد؛ در سال‌های گذشته سنجش سلامت در تابستان برای نوآموزان بدو ورود به پایه اول برگزار می‌شد و لازمه ثبت‌نام در پایه اول بود اما امسال، رویکرد وزارت آموزش و پرورش این است که سنجش در تمام طول سال تحصیلی برگزار شود بنابراین محدودیت زمانی نخواهیم داشت.

 

وی با بیان این که انجام سنجش سلامت یکی از شروط ثبت‌نام کلاس اولی‌ها است، افزود: سنجش سلامت برای نوآموزان پیش دبستانی با این هدف که نوآموزان یک سال زودتر از موعد سنجش شوند انجام می‌شود تا اگر مشکل یا اختلالی تشخیص داده شد والدین در این مدت بتوانند اقدام لازم را بکنند. به این ترتیب در ثبت‌نام خردادماه هر سال، مشکلی از نظر سنجش نشدن نوآموزان نخواهیم داشت.

 

رئیس آموزش و پرورش استثنایی خوزستان ادامه داد: سنجش سلامت در مراکز اختلالات یادگیری به صورت ثابت انجام خواهد شد. با توجه به اینکه مراکز اختلالات یادگیری در همه شهرستان ها فعال نشده بودند، پایگاه‌های نوبت دوم فعال شده‌اند تا سنجش سلامت با سرعت بیشتری انجام شود.

 

ممبینی در خصوص نحوره ثبت‌نام بیان کرد: هر خانواده‌ای که نوآموز پیش دبستانی دارد می‌تواند با مراجعه به سامانه دولت به نشانی mymedu.ir اقدام کند و می‌توانند هر شهر یا پایگاه را برای سنجش انتخاب کنند اما باید در زمان مقرر حضور پیدا کنند.

 

وی با اشاره به افزایش مراکز ثبت‌نام سنجش نوآموزان بدو ورود در استان خوزستان افزود: مجوز مرکز اختلالات هویزه و بندر امام فعال شده است. برای مناطق عشایری نیز برای اولین بار در سطح کشور، مجوز راه‌اندازی دو پایگاه در استان خوزستان اخذ شد. مجوز مرکز اروندکنار نیز اخذ شده است. مراکز آغاجاری، زیدون، دهدز، دزپارت و اندیکا نیز به زودی فعال خواهند شد اما برای اینکه فرآیند سنجش انجام شود فعلا در این مناطق، مدارس برای سنجش تجهیز شده‌اند. با این حال همه مناطق باید مرکز اختلالات یادگیری داشته باشند.

 

رئیس آموزش و پرورش استثنایی خوزستان یادآور شد: پیش‌بینی می‌شود حدود ۱۱۰ هزار نوآموز در استان خوزستان داشته باشیم. همه پایگاه‌ها فعال‌اند و با توجه به اینکه تا پایان اردیبهشت‌ماه باید سنجش نوآموزان به پایان برسد، فرصت چندانی باقی نمانده است والدین باید به موقع سنجش را انجام دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها