اکنون نوید محمودی، تهیه کننده در تازهترین اظهارنظری که داشته، اعلام کرد: به معنای واقعی کلمه، اعضای شورای صدور مجوز ساترا به ما کمک کردند و اگر در مواردی اصلاحاتی داشت با گفتوگو و تعامل، اصلاحات ضروری را انجام دادیم و در خصوص سایر موارد هم به نگاه نسبتا مشترکی رسیدیم. این اتفاق به این دلیل بود که آنها از هدف ما آگاه بودند و ما هم از نگرانی آنها خبر داشتیم. اگر شما بدانید ساترا بهدنبال سانسور نیست و آنها برای چه مسائلی نگرانند، میتوانیم همفکر باشیم. به گزارش جامجم؛ پخش سریال پوست شیر از ابتدای مهر سال گذشته شروع شد. این سریال در سه فصل هشت قسمتی تولید و آخرین قسمت سریال این هفته از فیلمنت پخش خواهد شد.
نوید محمودی، تهیهکننده سریال پوست شیر در گفتوگوی اختصاصی با نشریه کد (ماهنامه خبری تحلیلی ساترا) تصریح کرد: مدتی قرار بود روی قصهای کار و سریالی تولید کنیم تا اینکه جمشید، برادرم گفت به قصه جدیدی رسیده است. روی این داستان که ابتدا اسمش «ساحل» بود، تمرکز کردیم. قصه آدمی که بعد از سالها از زندان بیرون میآید و دختری که همسرش بعد از گرفتن حضانت ازدواج کرده و به یک خانواده دیگری رفته بود؛ دختری که حس میکند پدر دیگری دارد و مثل یک پدر دوستش دارد. در حقیقت میخواستیم قصهای با این مضمون که در مورد خانواده و حس پدر و فرزندی است، داشته باشیم که در نهایت به قصهای که دیدید، رسیدیم.
واقعیت اجتماعی
وی درخصوص فایده تجربههای قبلی برای تولید یک سریال پر مخاطب تاکید کرد: من از ۱۳سالگی و از دوران نوجوانی در تلویزیون بودم. میخواستیم در قصه راجع به موضوعاتی گپ بزنیم که به نظر تابو هستند اما یک واقعیت اجتماعی است، یعنی ما نمیتوانیم بگوییم تجاوز وجود ندارد یا نمیتوانیم بگوییم این رفتارهای خشنی که در فیلم میبینید، وجود ندارد. جمشید بهعنوان کارگردان تلاشش را کرد با گفتوگو و تجربهای که در این سالها داشتیم، با ظرافت چیزهایی را نشان بدهد. تجربه سالها فیلمسازی را کنار هم گذاشتیم و رسیدیم به جایی که تمام حرفهایی را که میخواستیم طوری بیان کردیم که حساسیت خاصی ایجاد نشد. وی افزود: من جزو کسانی هستم که معتقدند طی سالهای گذشته در ایران شرایطی به وجود آمده که همدیگر را کمتر دوست داریم و همین موضوع باعث شده تا رفتارهایی را از خود بروز دهیم که متفاوت از بقیه باشد.
ما در جامعهای زندگی میکنیم که در دوران جنگ، آدمها میگفتند من کوپنم را نیاز ندارم و به یک آدم فقیرتر میدادند. ما دور نیستیم از روزگاری که همه با هم جهیزیه دختری را جور میکردند؛ چه بلایی سرمان آمده که به این مدل آدمهای امروزی تبدیل شدهایم؟ دردآور است که همه ما فکر میکنیم باید صف بایستیم و دلار بخریم، آن ماشین را ثبتنام کنیم، سر دو نفر کلاه بگذاریم، گرانتر بفروشیم و... چه اتفاقی افتاده که ما اینگونه شدهایم؟ به این دلیل است که ما ذات رفیق بودن و علاقهمان را نسبت به هم فراموش کرده و از آن فاصله گرفتهایم.
ساترا؛ همفکر و همراه
محمودی درخصوص رویکرد ساترا نسبت به این سریال گفت: نمیتوانم بگویم ما و اعضای شورای صدور مجوز ساترا صددرصد با هم همفکر و همراه بودیم و شعار بدهم اما به معنای واقعی کلمه اعضای شورا به ما کمک کردند و اگر در مواردی اصلاحاتی داشت، با گفتوگو و تعامل اصلاحات ضروری را انجام دادیم و درخصوص سایر موارد هم به نگاه نسبتا مشترکی رسیدیم. این اتفاق به این دلیل بود که آنها از هدف ما آگاه بودند و ما هم از نگرانی آنها خبر داشتیم. اگر شما بدانید ساترا بهدنبال سانسور نیست و آنها برای چه مسائلی نگرانند، میتوانیم همفکر باشیم. تجربه نمایش خانگی پوست شیر نشان داد با گفتوگو و همفکری میتوان خیلی از چیزهایی که تابو هست را نمایش داد و مخاطب جذب کرد. فکر میکنم با تعامل دو طرفه میتوان همه مسائل را حل کرد. وی تاکید کرد: استاندارد دوگانهای میان نمایش خانگی و تلویزیون وجود ندارد. نمایش خانگی به دلیل اینکه از سینما تبعیت میکند در فرم و اجرا آزادتر است اما من میگویم اینها اصلا چیزی نیست که شما نگرانش باشید و فضای دوگانهای وجود ندارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم