
معایب تلویزیون اولد در کنار مزایای این مدل، کاربران را برای خرید مردد کرده است. این فناوری جدید اگرچه مزایا و قابلیت های بی شماری دارد، اما معایب آن هم نباید فراموش شوند.
بسیاری از کارشناسان تعمیر تلویزیون، خرید تلویزیون های OLED را به کاربران توصیه نکرده و حتی ال سی دی های نوستالژیک را بهتر از این مدل می دانند. اما با وجود این که اولد تکنولوژی جدیدتری است، چرا چنین نظری در مورد آن وجود دارد؟ در ادامه این مطلب ضمن بررسی معایب تلویزیون اولد، شما را متقاعد می کنیم که چرا نباید این مدل را خریداری کنید!
اگر با تکنسین های تعمیر تلویزیون سامسونگ مشورت کنید، به احتمال زیاد شما را از خرید تلویزیون OLED منصرف می کنند! علت این مسئله این نیست که فناوری اولد در اختیار شرکت ال جی است؛ بلکه این مدل نقاط ضعفی دارد که آن را در رقابت با دیگر مدل ها شکست پذیر می کند. به عنوان بخشی از مهم ترین معایب تلویزیون اولد می توان به مواردی که در ادامه بررسی می کنیم اشاره کرد.
یکی از ویژگی های تلویزیون اولد که موجب شده موفقیت کمتری در مقایسه با مدل های قبلی داشته باشند، روشنایی پایین آنهاست. در روشن ترین حالت این تلویزیون ها بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ نیت روشن می شوند.
این در حالی است که روشنایی تلویزیون های LCD در بازه ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ نیت هم قرار می گیرد. همچنین کارشناسان تعمیر تلویزیون ال جی عنوان می کنند که رنگ ها در تلویزیون های OLED به صورت پیش فرض کالیبره نیستند. حتی اگر دو تلویزیون OLED از یک شرکت خاص و با مدل یکسان را بررسی کنید، متوجه خواهید شد که دقت رنگ های پیش فرض آن ها با یکدیگر متفاوت است.
یکی دیگر از معایب تلویزیون اولد، طول عمر پایین آن در مقایسه با LCD و LED است. OLED های آبی حدود 15000 ساعت عمر می کنند؛ درحالی که ال سی دی ها و ال ای دی ها دستکم بین 55،000 تا 66،000 ساعت عمر مفید دارند. باوجود سرمایه گذاری های هنگفت، نمایشگر OLED هنوز ساعت ها بازده و عمر کمتری را نسبت به رقبا ارائه می دهد. یکی از دلایل طول عمر مواد OLED، تخریب است که به دلیل انباشت مراکز نوترکیب غیر رادیواکتیو و لومینسانس خنک کننده در ناحیه انتشاری اتفاق می افتد.
قیمت بالا را نیز می توان یکی از معایب تلویزیون اولد به شمار آورد که خرید آن را برای بسیاری از افراد دشوار و حتی غیرممکن کرده است. تولیدکنندگان نمایشگر OLED به تجهیزات و تکنولوژی پیشرفته برای فرآیند تولید نیاز دارند و به همین دلیل، هزینه تولید این مدل ها بسیار بالاست. به عنوان مثال یک تلویزیون اولد حرفه ای ( LG B7V ) به نسبت یک تلویزیون 4K ال جی 55 اینچ ( LG Sj850V ) که کیفیت تصویر بالایی دارد، حدود دو میلیون تومان اختلاف قیمت دارد.
اولدها در سایزهای کمتر از 55 اینچی تولید نمی شوند و این یکی از مهم ترین معایب تلویزیون اولد است. اگر شما به دنبال تلویزیونی با سایز نمایشگر کوچک تر هستید، مطمئنا باید دور تلویزیون های اولد را خط بکشید. درواقع تولید اولد با سایز کوچک تر از 55 اینچ، هزینه بسیار بالایی دارد و ممکن است قیمت نهایی دستگاه، دور از تصور باشد. از طرفی این مدل برای سالن های کوچک مناسب نیست و احتمال بروز مشکلاتی در کیفیت تصویر آن وجود دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
استاد یدالله کابلی معتقد است: تحولات نقاشیخط، نمایش قدرت نوآوری و خلاقیت در عرصه خط است
مصطفی کارخانه در گفتوگو با «جامجم»: