به گزارش جام جم آنلاین، امروز یکشنبه 23 بهمن از موضوعات برنامه رادیویی جام انقلاب بررسی بازتاربهای رسانهای و بین المللی حضور حماسی مردم در راهپیمایی 22 بهمن بود و همچنین بسته گشایش سیاسی و اجتماعی دولت نیز در طرح بحث ها محل توجه قرار گرفت.
از جمله نکات دیگر واکنش هایی بود که مردم بعد از حماسه آفرینی دیگر در فضای مجازی به تلاش ضدانقلاب برای ایجاد شکاف بین صوف ملت پاسخ دادند.
دورهمی ضدانقلاب نشان داد چقدر ورشکسته و بی ارزشاند
علاءالدین بروجردی میهمان تلفنی برنامه با کنایه به ضربالاجلهای ضدانقلاب برای اندازی جمهوری اسلامی گفت: جمهوری اسلامی تا سالیان سال برف های زمستانی را خواهد دید. این توهم و محاسبه غلط دشمنان و معادان نظام بود که با وجود شکست های متعدد همچنان بر اشتباه خود هستند.
وی افزود: بعد از 44 سال صحبت مزدوران آمریکا از برندازی جمهوری اسلامی نشان می دهد که آنها عظمت انقلاب اسلامی و وفاداری مردم به انقلاب و رهبرشان را درک نکرده اند. همه جهانیان دیروز حضور گسترده و پرشکوه مردم را در جشن سالگرد پیروزی انقلاب به نظاره نشستند، این در حالی رخ داد که دشمنان تمام ظرفیت و امکانات خود را به خدمت گرفته بودند تا مردم را دلسرد کنند اما مردم با روحیه انقلابی باز هم به میدان آمدند و ایستادگی خود پای انقلاب را به نمایش گذاشتند.
این فعال سیاسی با اشاره به موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو گسترده محکومان قضایی به ویژه دستگیرشدگان ناآرامی های اخیر تأکید کرد: تلاش دشمن برای ضربه زدن به انقلاب پدیده جدیدی نیست، آنها این توهم را 4 دهه است که با خود دارند. البته دشمن تصور می کرد چون ما در داخل کشور مشکلاتی داریم اگر سرمایه گذاری و مجموعه هایی را سامان دهی کند و با وعده غذا، بلیط هواپیما و دادن پول توجیبی عده ای را گرد خود آورد، اتفاقی می افتد اما نیفتاد و هیچ وقت هم نخواهد افتاد.
وی ادامه داد: تا به حال ضدانقلاب به این گستردگی دو رهم جمع نشده بودند اما همین دورهمی آنها نشان داد چقدر با هم اختلاف و دعوا دارند بنابراین تجمع آنها نه تنها نمایش اقتدار نبود بلکه به جمع شان ثابت کرد چقدر ورشکسته و بی ارزش هستند. متأسفانه کشورهای غربی نیز حاضر شدند به خاطر همین جمع بی ارزش رابطه شان را با ایران بر هم بزنند.
بروجردی گفت: شکست دشمنان ما این دفعه خیلی سخت تر از گذشته بود و مطمئنا تا مدت ها طعم این شکست یادشان نخواهد رفت، فقط امیدواریم که درس عبرتی برای آینده شان باشد.
برنامه ضدانقلاب در واشنگتن مضحک و خندهدار بود
همچنین رامین مهمانپرست میهمان تلفنی برنامه با اشاره به محاسبه غلط دشمنان جمهوری اسلامی گفت: آنها از ابتدای انقلاب دنبال سرنگونی نظام بودند و تمام تلاش خود را نیز به کار بستند تا جلوی تحقق اهداف انقلاب اسلامی ایران را بگیرند اما نتوانستند.
وی با اشاره به غرور ملی ایرانیان و دلبستگی ملت به انقلاب و نظام اسلامی افزود: در چند ماه اخیر دشمن تصور کرد از نارضایتیهای مردم -که عمدتا برآمده از مشکلات معیشتی و اقتصادی هستند- می تواند فرصتی برای تحقق نقشههایش بسازد، حتی مقامات غربی نیز قواعد بین المللی را کنار گذاشتند و در تجمع های ضدانقلاب حاضر شدند یا عناصری از ضدانقلاب را برای ملاقات دعوت کردند اما در نهایت متوجه شدند مردم ایران را درک نکردند.
این کارشناس مسائل سیاست خارجی با اشاره به نشست مضحک ضدانقلاب در دانشگاه جورج تاون یادآور شد: ملت ایران اگر احساس کند کسی می خواهد برای آنها تعیین تکلیف کند خیلی جدی با او مقابله خواهد کرد. ضد انقلاب روز 21 بهمن در واشنگتن برنامه خنده داری را طراحی کرد تا افراد معلوم الحالی همچون مسیح علی نژاد و رضا پهلوی در آن نشست حاضر شوند و درباره آینده ایران تصمیم بگیرند که نتیجه این نشست جز سرافکندگی برای ضدانقلاب چیز دیگری نبود.
وی افزود: رضا پهلوی آنقدر در توهم به سر می برد که می گوید «وقتی نظام را سرنگون کردیم، از سایر کشورها کمک می گیریم تا بیایند و کشورما را اداره کنند». مردم ایران با راهپیمایی 22 بهمن نشان داد که راه حل مشکلات در داخل کشور است و به هیچ وجه اجازه به دشمنان نمی دهد که اقدام شومی علیه انقلاب و این مرز و بوم کند.
مهمانپرست با اشاره به حضور پرشور مردم در چهل و چهارمین جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: مردم با حضور همیشگی خود در میدان هر بار مسئولان را شرمنده می کنند که با وجود مشکلات اقتصادی همچنان پای آرمان ها و ارزش های انقلاب شان ایستاده اند و از نظام جمهوری اسلامی ایران دفاع می کنند.
این فعال سیاسی افزود: مشکلات راه حل و برنامه ریزی درست می خواهد بنابراین مسئولان باید با همه توان و نیروی خود به فکر حل مشکلات مردم به ویژه در حوزه اقتصادی باشند. کشور ثروتمندی داریم، کافی است که به بخش خصوصی بها داده شود و با مدیریت بهتر منابع اوضاع اقتصادی سروسامان گیرد. اگر مسئولان مانند مردم پایمردی نشان دهند قطعا شاهد پیشرفت هر چه بیشتر کشورمان خواهیم بود.
مسئولان به حضور حماسی مردم دلخوش نکنند
در بخشی دیگر منصور حقیقت پور میهمان تلفنی برنامه با اشاره به ثبت شدن شکستی دیگر در کارنامه دشمنان گفت: معاندان و منافقین وقتی حضور عظیم مردم را در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن دیدند مأیوس شدند چراکه با چشمان خود مشاهده کردند این ملت با تمام قدرت پشت انقلاب و نظام خود هستند.
وی با اشاره به دفاع تمام قد مردم از انقلاب در مقاطع مختلف 44 سال اخیر از جنگ تحمیلی گرفته تا تحریم های ظالمانه غرب افزود: ضدانقلاب در ماه های گذشته خیلی تلاش کرد با ایجاد مسیرهای انحرافی کاری کند تا مردم از انقلاب اسلامی عبور کنند اما این تلاش معاندان با شکست مواجه شد و هیچ وقت هم نخواهد توانست که چنین نقش هایی را در ایران پیاده سازی کند.
فعال سیاسی تأکید کرد: بهترین و شایسته ترین مردم را داریم چون با وجودی که اوضاع و احوال شان به ویژه در حوزه اقتصادی خوب نیست و از مسئولان توقع دارند گرانی، تورم، بیکاری و غیره نباشد اما پای آرمان ها و اعتقادشان ایستاده اند. گرچه مردم در 22 بهمن نشان دادند که از این نظام حمایت می کنند و حمایت خواهند کرد اما مسئولان نباید به این حضور حماسی دلخوش باشند بلکه مسئولیت آنها در قبال مطالبات، انتقادها و خواسته های مردم سنگین تر شد.
حقیقت پور درباره صحبت های اختلاف افکنانه برخی مسئولان و سیاسی افزود: منافع ملت، کشور و نظام ما در یکدستی، اتحاد و وحدت است، ایجاد تفرقه چیزی نصیب کسی نمی کند. از طرفی گرچه مردم نسبت به اوضاع کنونی اقتصاد گلایه و انتقاد دارند، باید این واقعیت را درنظر بگیرند که نقدها و مطالبات شان را با روشها ی منطقی بیان کنند چون شیشه شکستن و بانک آتش زدن زمینه را برای سوءاستفاده دشمن فراهم می آورد.
وظیفه مسئولان سنگینتر شد
همچنین حمیدرضا ترقی میهمان تلفنی برنامه با اشاره به ناامید شدن دشمنان از ملت ایران گفت: با حضور عظیم و گسترده مردم در جشن پیروزی انقلاب وظیفه مسئولان را برای حل مشکلات اقتصادی سنگین تر کرد.
وی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری به مسئولان برای درنظرگرفتن اقتضائات جدید جامعه افزود: نحوه اداره کشور باید به روز شود. سیستم های تبلیغاتی و ارتباط با افکارعمومی باید متناسب با مقتضیات جامعه به ویژه نیازها و مطالبات نسل جوان تغییر کنند. امروز نسل جوان، کشور را با کشورهای پیشرفته مقایسه می کند بنابراین باید سئوالات و ابهامات آنها شناسایی شوند و مورد تبیین و روشنگری قرار گیرند.
این عضو شورای مرکزی حزب موتلفه بیان کرد: در جلسات آینده پژوهی مطالبات و نیازهای امروز جامعه به ویژه جوانان شناسایی می شوند اما در حوزه اجرا این نکات هنوز مدنظر برنامه ریزان و مجریان قرار نگرفته است. جا دارد که نیازها و چالش های پیش روی نسل جوان در تدوین برنامه های کشور مورد توجه واقع شود.
وی درباره نقل قولی از خود که کاربران فضای مجازی را در ایران 2 درصد اعلام کرده بود، افزود: در آن گفتگو سئوال درباره تأثیر انسداد اینستاگرام و واتساپ بر کسب و کار مردم بود که براساس آمار شورای عالی فضای مجازی گفتم «فقط حدود 2 درصد کسب و کارها در فضای اینستاگرام و واتساپ انجام می شود.»
این فعال سیاسی اصولگرا یادآور شد: بسیاری از سکوهای بومی براساس اینترنت داخلی تقویت شدند و به کاربران خدمات می دهند. البته کسانی هم برای کسب و کار نیازمند اینترنت هستند و در این حوزه با مشکل مواجه شدند. در مجموع کسب و کارها در جهان به سمت استفاده از این فضا میل می کند و در 10 سال آینده کسب و کارهای مغازه محور برای حفظ مشتریان خود مجبورند شیوه کار خود را تغییر دهند بنابراین باید از الان خود را آماده این تغییرات کنند.
نکاتی درباره جشنواره فیلم فجر
در پایان برنامه امروز جام انقلاب به حواشی مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر پرداخته شد. ضمن مروری بر اخبار این مراسم، صحبت های برخی دریافت کنندگان سیمرغ مورد توجه قرار گرفت که بر حفظ وحدت و اتحاد مردم اشاره داشتند. همچنین مجری برنامه به قرار نگرفتن فیلم «غریب» در جمع نامزدهای دریافت سیمرغ در حوزه فیلمنامه، کارگردانی و نقش اول نقد کرد و گفت: شهید بروجردی اوایل انقلاب با تدبیر جلوی تجزیه طلب ها و نفاق ایستاد و نگذاشت آنها نقشه های شوم خود را پیاده کنند. روایت این فیلم، حرف روز است و هیچ وقت قدیمی نمی شود. در این فیلم خیلی خوب نشان می دهد که نفاق از کجا وارد جامعه می شود و سعی در ایجاد دودستگی میان اقشار مردم می کند. فیلم غریب نشان می دهد که نفوذی ها چه شکلی هستند و چه طور می توان با آنها مقابله کرد.
منبع: نامه نیوز
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت