به گزارش جام جم آنلاین، سومین برنامه جام انقلاب امروز دوشنبه سوم بهمن ماه با تهیه کنندگی فریدون ماهر، سردبیری مصطفی صادقی و باحضور سیدمجتبی جلالزاده، احسان رستگار، امین صبحی و محمدحسین علیاکبری به عنوان اعضای تحریریه از رادیو انقلاب پخش شد. از موضوعات این برنامه پاسخ به شبهاتی بود که مخالفان و معاندین نظام درباره نیروی انتظامی مطرح می کنند. در واقع آنها از ماجرای مرحومه مهسا امینی سوء استفاده کردند و به رغم شفاف سازی های پلیس و سایر دستگاه های مسئول، کوشیدند بین جامعه و نیروی حافظ امنیت و نظم جامعه شکاف ایجاد کنند.
در همین رابطه ابوالفضل ابوترابی رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی در ارتباط تلفنی با برنامه به این شبهات پاسخ داد.
او گفت: صهیونیست ها با همکاری 6 کشور دیگر از یک سال پیش هسته مرکزی اطلاعاتی را تشکیل دادند و برای ایجاد اغتشاش و آشوب داخلی در ایران برنامه ریزی کردند. سپس این هسته با 47 کشور دیگر برای پیاده سازی اهداف شان وارد همکاری شدند و در سفارتخانه این کشورها میز ایران تشکیل دادند.
وی افزود: البته دشمن قبل از فوت خانم امینی 2 مرتبه برای استارت پروژه سوریه سازی در ایران تلاش کرد. نخست برگزاری تجمع 15 هزار خانم بی حجاب را در تهران ساماندهی کردند که وقتی همه آنها شناسایی شدند، برنامه آنها شکست خورد، سپس خواستند شایعات دروغی را درباره سلامتی رهبر معظم انقلاب منتشر کنند و این طور در افکارعمومی جا بیندازند که بیماری ایشان سخت است اما در این اقدام نیز ضدانقلاب شکست خورد.
وی با بیان اینکه دشمن برخی افراد را در نقش خبرنگار به ایران فرستاد، افزود: موضوع فوت خانم مهسا امینی اتفاقی بود و ضد انقلاب برنامه ریزی برای آن نداشت اما وقتی خانم مهسا امینی فوت کرد، ضد انقلاب این آمادگی را داشت که جرقه پروژه سوریه سازی را در ایران کلید بزند.
ابوترابی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: با وجودی که در فیلم ها منتشر شده خیلی شفاف و واضح بود که کسی به خانم امینی توهین نکرد یا برخورد فیزیکی با او نداشت، اما ضد انقلاب درباره خبر فوت او موج سازی کرد و ایجاد ناامنی در ایران را کلید زد.
وی ادامه داد: حتی فیلم پدر مهسا امینی و شهادت همسایگان این خانواده است که می گویند خانم امینی 2 مرتبه دچار چنین حمله ای در گذشته شده است و نظام فیلم این صحبت ها را داشت اما حفظ آبروی افراد را بر آبروی خود ارجح دانست و این فیلم ها را منتشر نکرد. با این وجود شاهدیم که پدر خانم مهسا امینی در ابتدا منکر بیماری فرزندش شد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: طی یکسال گذشته این 6 کشور خیلی تلاش داشتند سلاح وارد ایران کنند تا جنگ داخلی راه بیندازند؛ طی 3 ماه اخیر دستگاه های امنیتی و انتظامی بیش از 9 هزار سلاح گرم و سرد را از ضدانقلاب داخل کشور ضبط کرد.
وی با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب افزود: رهبر انقلاب برای کنترل آشوب ها و اغتشاشات به نیروی انتظامی، بسیج و نیروهای امنیتی اجازه حمل سلاح را ندادند و این نیروها با دستان خالی جلوی اغتشاشگران مسلح ایستادند. در طی اغتشاشات اخیر از نیروی انتظامی، بسیج و امنیتی 1700 نفر مجروح و بیش از 80 نفر شهید شدند اما ایستادند تا کشور سوریه نشود.
وی ادامه داد: اغتشاشگرانی که کلت کمری آمریکایی و سلاح ساچمه ای در دست داشتند و برای رسیدن به اهداف شوم شان از هیچ کاری دریغ نمی کردند. عوامل دشمن حتی لباس پلیس می پوشیدند و به سمت مردم شلیک می کردند تا با کشته سازی پروژه سوریه سازی ایران را جلو ببرند.
نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در طی 3 ماه اخیر دشمنان و معاندان نظام اقداماتی کردند تا بین شیعه و سنی یا اقوام ایرانی در قالب فضاسازی رسانه ای جنگ و نزاع درست کنند. در تهران 4 نفر کشته شدند که عمدتا دختران جوان از قومیت های مختلف بودند. در مورد خانم امینی هم ویژگی های مختلفی وجود داشت که دشمنان تصمیم گرفتند روی موج خبر فوت او سوار شوند. او دختر، کرد و سنی بود.
وی درباره چرایی بروز اغتشاشات اخیر توضیح داد: ما حوزه رسانه را رها کردیم و در حالیکه در کشورهای غربی نظارت قوی بر حوزه رسانه ای دارند، به طور مشخص آلمان، فرانسه و ترکیه قوانین مستحکمی در حوزه فضای مجازی وجود دارد اما در ایران هیچ قانون خاصی نیست. بر همین اساس از تهمت و افترا گرفته تا فروش اسلحه در شبکه های اجتماعی انجام می شود. در واقع مردم امروز در مقابل خطرات و تهدیدهای فضای مجازی بی پناه هستند و قطعا باید برای این موضوع تدبیر قانونی اندیشیده شود.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد