به گزارش جام جم آنلاین، بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت در حاشیه هفتمین نمایشگاه فن بازار ملی سلامت در جمع خبرنگاران گفت: موفقیت های بسیار بزرگی در حوزه پژوهش داشته ایم و در این نمایشگاه ۸۴۰ محصول فناورانه عرضه شده اند که در گذشته بسیاری از این محصولات از خارج وارد می شدند و صرفه جویی ارزی زیادی برای ایران به همراه داشته است.
به گفته وی، امروزه دنیا به سمت سلول درمانی و ژن درمانی برای درمان بیماری ها رفته است که در این راستا داروهای جدید گیاهی رونمایی شده اند.
عین اللهی گفت: در حال حاضر ۲۵ درصد فعالیت های دانشگاهی کشور در حوزه سلامت هستند و ۱/۸ میلیارد دلار صرفه جویی ارزی با این تولیدات ایجاد شده است.
او ادامه داد: مجوز ۱۴ پارک علم و فناوری در شورای گسترش داده شده است. بین دانشگاه و تجارت فاصله ای وجود دارد و این نمایشگاه فرصتی برای سرمایه گذاری و تجاری سازی محصولات است. هفت مرکز نوآوری سلامت امسال افتتاح شده اند.
وزیر بهداشت ادامه داد: امروز میزان اجرای نسخه نویسی الکترونیک به بالای ۹۰ درصد رسیده است و به دنبال پرونده الکترونیک سلامت هستیم تا پزشکان به سابقه بیماری دسترسی داشته باشند. در نسخه الکترونیکی از سیستم هوشمند برای کنترل حتی تعداد اقلام دارویی استفاده خواهد شد.
او افزود: در زمینه شیوع ویروس کرونا، ایران یکی از موفقیت ترین کشورها با همکاری مردم ، رعایت دستورالعمل های بهداشتی و انجام واکسیناسیون کرونا بوده است. سه ماه است که آمار جانباختگان کرونایی زیر ده نفر است؛ اما در کشورهایی مثل ژاپن، آمریکا، آلمان و ایتالیا شرایط خوب نیست.
عین اللهی ادامه داد: واکسن به اندازه کافی در کشور وجود دارد. حدود ۵۰ میلیون دز واکسن ذخیره داریم. مردم باید در اتوبوس، هواپیما، قطار و فضاهای سربسته حتما از ماسک استفاده کنند. این ویروس های شناسایی شده به سرعت منتشر می شوند و کادر درمان در حال آماده باش هستند. کنترل مرزها به خوبی انجام و رصد دقیق تری بر مسافران از کشورهای پرخطر خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد