به گزارش جامجم آنلاین، کارشناسان پلیس فتای استان البرز چندی قبل هنگام رصد فضای مجازی متوجه یک صفحه اینستاگرامی در زمینه فالگیری و رمالی شدند. مدیر این صفحه که دنبالکننده زیادی داشت، مدعی بود میتواند از طریق رمالی و فالگیری مشکلات اقتصادی و خانوادگی افراد را حل کند. او همچنین ادعا کرده بود نسخههای بختگشایی او، صددرصد برای دختران دم بخت موثر است. ماموران که مطمئن بودند با یک کلاهبردار حرفهای طرف هستند، با سرهنگ رسول جلیلیان، رئیس پلیس فتای استان البرز تحقیقات روی این پرونده را آغاز کردند. بررسیها نشان داد متهم در یکی از استانهای دیگر اقدامات مجرمانهاش را انجام میدهد و طعمههایش از شهرهای دور و نزدیک برای حل مشکلاتشان نزد او میآیند یا از طریق شبکههای اجتماعی با او ارتباط برقرار میکردند. مرد شیاد، گاهی نیز پس از شنیدن مشکلات افراد، از آنها پول میگرفت و نسخه حل مشکل را از طریق شبکههای اجتماعی برایشان ارسال میکرد.
متهم برای اینکه ردی از خود باقی نگذارد، با شناسایی افراد معتاد به آنها حدود صدهزار تومان پرداخت میکرد و کارتهای بانکی آنها را میگرفت. بعد هم به مشتریانش میگفت دستمزدش را به این کارتها واریز کنند. مرد رمال سپس با این کارتها سکه و طلا میخرید تا با پولشویی، کسی متوجه گردش مالی بالای او نشود. صفحه اینستاگرام متهم یک میلیون دنبالکننده داشت و برای افزایش دنبالکنندگان و اعتمادسازی به بلاگرهای معروف پول پرداخت میکرد تا تبلیغ صفحه و کار او را انجام دهند.
کارشناسان پلیس فتا سرانجام با دستور قضایی و در عملیاتی غافلگیرانه متهم را هنگامی که برای پولشویی به تهران آمده بود، دستگیر کردند. با انتقال متهم ۳۰ساله به پلیس فتا و تحقیقات تکمیلی ابعاد جدیدی از کلاهبرداریهایش فاش شد. ماموران دریافتند مرد رمال به بهانه حل مشکل و بختگشایی از مراجعهکنندگان بین ۱۰۰هزار تومان تا ۸۰میلیون تومان دستمزد میگرفت و با چربزبانی آنها را فریب داده و میگفت تا چند روز دیگر مشکلشان حل میشود. این درحالیبود که کارشناسان میزان کلاهبرداری او را ۱۷میلیارد تومان برآورد کردند. بررسی گردش مالی او نیز نشان داد ۸۰۰۰ نفر به کارتهای اجارهای او پول واریز کردند. متهم به دستگاه قضایی معرفی شد و تحقیقات برای شناسایی مالباختگان ادامه دارد.
رئیس پلیس استان البرز با تایید این خبر گفت: کاربران شبکههای اجتماعی نباید بههیچوجه به پیجها و کانالهای اینترنتی اعتماد صددرصد کرده و در صورت اطلاع از صفحات جعلی اینترنتی یا هرگونه موارد مشکوک دیگر، موضوع را بلافاصله از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا اعلام کنند.
روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم