سال۸۳ برای اولین بار آمار نقاط حادثهخیز در کشور اعلام شد. بر اساس اعلام پلیس راهور، در این سال ۵۲۰۰نقطه حادثهخیز در کشور شناسایی شده بود.
نقاطی که اغلب تصادفات مرگبار در آن محلها رخ میداد و رفع آن میتوانست نقش موثری در کاهش تصادفات رانندگی و تلفات ناشی از آن داشته باشد. در ماده ۱۰۸ قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران هم به رفع نقاط حادثهخیز جادهها تاکید شده است.
با گذشت حدود شش سال از اجرای این قانون، دولتها گام موثری برای اجرای آن بر نداشتهاند و به نظر میرسد این بخش از برنامه توسعه، فراموششده باقی مانده است. حالا بعد از حدود دو دهه از اعلام تعداد نقاط حادثهخیز رئیس پلیس راهور کشور همان عدد ۵۲۰۰ را برای تعداد نقاط مرگبار جادهها اعلام کرد. او همچنین پیش از این از بیتوجهی به این موضوع گلایه کرده و گفته بود، تاکی ما تعارف کنیم و حرف نزنیم. افراد در این نقاط هر روز کشته میشوند. تاکی باید ببینیم جاده اصلی جداکننده ندارد و خودروها رخ به رخ شده و خودرو منفجر میشود و هیچ کس قادر نیست این ماشین را خاموش کند.هر روز در این محورها و نقاط حادثهخیز حادثه رخ میدهد. چطور ویروس کرونا میآید همه دنیا بسیج میشوند که این بیماری رفع شود .کرونا کشته میدهد تصادف هم کشته میدهد کرونا تمام میشود اما تصادفات همچنان وجود دارد.
همه دولتها به استناد ماده ۱۰۸ باید اقدام میکردند. همه دولتها باید پاسخگو باشند. ۱۶ هزار و ۷۷۸ کشته تصادفات در سال آماری تکاندهنده است که باید برای کاهش آن همه دستگاههای مسئول بسیج شوند . با رفتارهای انفعالی نهتنها این آمار کاهش پیدا نمیکند، بلکه با افزایش سفرها، ناایمنی خودروها و جادهها شاهد افزایش قربانیان تصادفات خواهیم بود. حال همه نگاهها به وزیر جوان راه است تا او بعد از ۱۹سال این هشدارها را بشنود و در مصاحبه بعدی رئیس پلیس راهور شاهد کاهش آمار نقاط حادثهخیز باشیم، نه این که سالها بعد و در دولت بعد دوباره رئیس پلیسی از این موضوع گلایه کند و دولت سیزدهم را در ردیف دولتهایی قرار دهیم که به مرگ هموطنان در نقاط حادثهخیز بیتوجه بود.
۱۳۸۳
نقاط حادثه خیز ۵۲۰۰ تلفات رانندگی ۲۶۰۸۹
۱۳۸۵
نقاط حادثه خیز ۵۲۰۰ تلفات رانندگی ۲۷۵۶۷
۱۳۹۰
نقاط حادثه خیز ۵۲۰۰ تلفات رانندگی ۲۰۰۶۸
۱۳۹۵
نقاط حادثه خیز ۵۲۰۰ تلفات رانندگی ۱۵۹۳۲
۱۳۹۹
نقاط حادثه خیز ۵۲۰۰ تلفات رانندگی ۱۶۹۴۶
۱۴۰۰
نقاط حادثه خیز ۵۲۰۰ تلفات رانندگی ۱۶۷۷۸
سه ماهه اول ۱۴۰۱
نقاط حادثه خیز ۵۲۰۰ تلفات رانندگی ۳۹۵۳
روزنامه جام جم
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر رجبیدوانی بهمناسبت سالروز مبعث رسول گرامی اسلام(ص) تشریح شد
در گفتوگو با رئیس سازمان دامپزشکی کشور آسیبشناسی شد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دبیرکل «باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانهای یونسکوی ایران» عنوان شد