هرمزگان-جام جم انلاین-سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان در اجتماع بزرگ خانواده دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت : بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت فرزند آوری و جوانی جمعیت ، لازم است به فکر حمایت از خانواده و جوانی جمعیت خانواده باشیم.
غلامعلی جاودان افزود : معمولا خانواده هایی که فرزند ندارند یا تعداد فرزندانشان کم است طبیعتا از این لذت بی بهره اند در سالهای قبل که بحث کنترل جمعیت مطرح بود بسیاری از افراد جامعه به دلایل مختلف به بحث کنترل عمل نکردند.
جاودان ابراز کرد : نشاطی که کودک یک نوجوان و یا یک جوان در خانواده می تواند ایجاد کند بسیاری از خانواده های تک فرزند تجربه نمی کنند به دلیل اینکه این خانواده ها تعداد فرزندشان اندک بوده و به هر دلیلی که این فرزند از خانواده جدا می شد طبیعتا پدر و مادر را دچار ناراحتی و دوگانگی روحی و روانی و افسردگی و غمزدگی می کند.
وی اضافه کرد : به هر حال به دلیل این مسائل ، مشکلات روحی و روانی که پدر و مادرها به علت نداشتن فرزند یا تعداد کم فرزند پیدا می کنند وجود دارد. از سوی دیگر نیرو و جمعیت جوان می تواند در راستای اقتدار اقتصادی، سیاسی و اجتماعی یک کشور موثر باشد و عملا می توان گفت جوانان نیروی مولد یک کشور هستند.
رئیس دانشگاه بیان کرد : وقتی که تعداد فرزندان کاهش پیدا کند؛ نیروی مولد جامعه به سمت پیری می رود و توان تولید جامعه پایین می آید و به دنبال آن اقتصاد یک کشور تحت شعاع قرار می گیرد و می تواند باعث فقر در جامعه شود.
جاودان تصریح کرد : کشورهای توسعه یافته به همین دلیل شرایط ویژه ای را برای فرزند آوری و افزایش جمعیت قرار داده اند و حمایت های ویژه ای از خانواد ه هایی که فرزند آوری دارند می کنند.
وی عنوان کرد : در این راستا کشور ما هم برنامه ریزی هایی در ارتباط با موضوع فرزند آوری و جوانی و افزایش جمعیت در دستور کار قرار داده و برنامه هایی را آغاز کرده است. دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بعنوان دبیرخانه جوانی جمعیت موظف است برنامه ریزی، پیگیری و ارزیابی لازم را به انجام رساند.
جاودان خاطر نشان کرد : با ترویج فرزند آوری به خانواده ها بگوییم که کاهش رشد جمعیت و تعداد کم فرزندان چه پیامدهایی هم به خود خانواده و به جامعه دارد.
رئیس دانشگاه بیان کرد : باید خانواده ها را تشویق به فرزند آوری کرد؛ سیاستمداران و دولتمداران باید بدانند و آگاه باشند که ادامه روند تک فرزندی زنگ خطری است برای جامعه و باید به فکر حمایت ازخانواده و جوانی جمعیت باشند و از خانواده هایی که زاد و ولد می کنند حمایت کنند.
حسین گلرخی مدرس کشوری در همایش طعم خوش زندگی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت : تک فرزندی در خانواده آسیب های زیادی به همراه دارد اما در خانواده های سه فرزندی به بالا آسیب های مشخصی تعریف نشده است.
وی ابراز کرد : یکی از چالش های خانواده های تک فرزند این است که آموزش و تربیت در این خانواده ها بسیار سخت تر و پیچیده تر است.
مدرس کشوری و سخنران این همایش ، زندگی تک فرزندی از کودکی تا بزرگسالی و نحوه مواجهه با حل مساله و ارتباطات اجتماعی را تشریح کرد و گفت : احساس تنهایی، پرخاشگری و ضعف در مهارتهای ارتباطی از مشکلات تک فرزندی است.
گلرخی بیان کرد : چند ضعف در مهارت های ارتباطی وجود دارد؛ نکته اول هیچ وقت پیشگام در رابطه نمی شود، پافشاری بر ارتباط حداقلی و همچنین ضعف در مهارتهای عاطفی دارد.
جشن طعم خوش زندگی به همت قرارگاه سلامت و جوانی جمعیت و با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ، معاونین بهداشتی و دانشجویی فرهنگی و مدرس کشوری حسین گلرخی و جمع کثیری از خانواده های دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در سالن فارابی مرکز آموزشی درمانی پیامبر اعظم (ص) بندرعباس برگزار شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد