آغاز مدیریت ۷۵ تن پسماند دارویی و شیمیایی در استان همدان

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان از آغاز مدیریت ۷۵ تن پسماند دارویی و شیمیایی دپو شده در مراکز درمانی استان خبر داد و اعلام کرد: در مرحله نخست، ۲ تن پسماند شیمیایی و دارویی مراکز درمانی استان در روز ۱۷ آبان ماه از همدان خارج و امحا شد.
کد خبر: ۱۳۸۶۷۴۲

به گزارش جام جم آنلاین همدان و به نقل از روابط عمومی محیط زیست استان همدان، سیده مریم محمدی با اعلام این خبر افزود: این فرایند تحت نظارت اداره کل حفاظت محیط زیست و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان انجام و پسماندهای مذکور به مقصد شرکت ذیصلاح امحا کننده در استان اصفهان منتقل شد.

محمدی ادامه داد: پسماند دارویی و شیمیایی سایر بیمارستان‌های استان نیز در حال ثبت در سامانه جامع محیط زیست بوده و به ترتیب در روزهای آینده ارسال خواهند شد.

وی با بیان اینکه پسماندهای دارویی و شیمیایی باید از طریق ثبت در سامانه جامع محیط زیست در مراکز مجاز، امحا شوند ادامه داد: امکان بی خطر شدن این نوع از پسماندها توسط دستگاه‌های بی‌خطرساز مستقر در بیمارستان‌ها وجود ندارد؛ در طول سال‌های اخیر، پسماندهای دارویی و شیمیایی به میزان حداقل ۷۵ تن در بیمارستان‌های استان دپو شده بود.

وی اضافه کرد: به دلیل اهمیت موضوع، مراتب در جلسات متعدد کارشناسی و کارگروه مدیریت پسماند استان مطرح و بر اساس مصوبات کارگروه مدیریت پسماند، مقرر شد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان نسبت به انعقاد قرارداد با شرکت ذیصلاح و دارای مجوز امحاء پسماندهای دارویی و شیمیایی اقدام و تمامی پسماندهای یادشده را به پسماند سوز و سپس لندفیل شرکت مورد نظر منتقل کنند که این فرآیند در حال حاضر آغاز شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان با اشاره به ماده ۲ ضوابط و روش های مدیریت اجرایی پسماندهای پزشکی و وابسته بیان کرد: پسماندهای پزشکی به چهار دسته پسماند عفونی،پسماند تیز و برنده ،پسماند شیمیایی و دارویی و پسماند عادی تقسیم بندی می شوند، که بر اساس ماده ۹ همان ضوابط ، پسماندهای دسته ۱ تا ۳ پسماند ویژه تلقی گردیده و نیاز به مدیریت خاص و جداگانه دارند.

محمدی اظهار کرد: با توجه به تجهیز بیمارستان های دولتی و خصوصی استان همدان به دستگاه‌های بی خطر ساز، پسماندهای عفونی و تیز و برنده استان، کم خطر شده و به محل دفن پسماندهای عفونی در سایت پسماندهای عادی منتقل و نتایج نظارت بر عملکرد این دستگاه‌ها در سامانه جامع محیط زیست کشور نیز ثبت می‌شوند.

وی درپایان گفت: پسماندهای عادی مراکز درمانی و بیمارستانی نیز مانند سایر پسماندهای شهری توسط شهرداری‌ها مدیریت می‌شوند.

newsQrCode
برچسب ها: همدان پسماند دارو
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها