به گزارش جام جم آنلاین، بر اساس این گزارش حدود ۳۴.۶ درصد از شرکتکنندگان در این مطالعه گزارش دادند که به وضعیت اولیه سلامت خود بازنگشتند.
متخصصان در این مطالعه شیوع علائمی ازجمله اختلال های حافظه و درد عضلانی را برجسته کردند و در مورد پیامدهای سلامت عمومی کووید طولانی مدت هشدار دادند.
در این بیانیه آمده است که سیاستگذاران باید انتظار داشته باشند که این سندرم بر سلامت عمومی تاثیر زیادی داشته باشد.
دادههای این مطالعه نشان داد که علائم بین افرادی که نشانههای ابتلا به ویروس کرونا را حس میکردند، در مقایسه با افرادی که بدون نشانه بودند، بسیار شایعتر بود همچنین در بین زنان مبتلا به کووید نسبت به مردان و در میان افرادی که اضافه وزن دارند یا سیگار میکشند، شیوع بیشتری داشتند.
به گزارش ایسنا، البته نتایج این مطالعه تنها ۷.۵ درصد از کسانی که از آنها برای شرکت در نظرسنجی دعوت شده است را نشان میدهد. با توجه به این موضوع، نویسندگان احتمال سوگیری انتخاب را تصدیق میکنند، یعنی از آنجایی که نظرسنجی داوطلبانه بود، افرادی که علائم را تجربه کردهاند ممکن است انگیزه بیشتری برای پاسخ دادن نسبت به دیگران داشته باشند.
همچنین به گفته متخصصان، در بیشتر مبتلایان به کرونا علائم این بیماری خفیف است اما برخی از بیماران با علائمی از جمله خستگی طولانی مدت، درد مداوم و تنگی نفس برای ماهها دست و پنجه نرم میکنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت