به گزارش جام جم آنلاین همدان، محمد مهدی مجذوبی به موضوع بحران کمبود آب در همدان اشاره کرد و اظهار داشت: همدان مدتی را با بحران آب سپری کرد که دستگاههای مختلفی برای رفع آن تلاش کردند.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی همدان متولی سلامت آب است، تصریح کرد: در این مدت همه آب تانکرهایی که تهیه میشد تا آب را به دست مردم برسانند، در مبدا از نظر کلرسنجی، بار میکروبی، شیمیایی، تست میشد و بعد در اختیار همکاران اجرایی قرار میگرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان به بحث آرسنیک موجود در آب سد تالوار اشاره کرد و گفت: مقدار آرسنیک موجود در این آب پس از خروج از تصفیهخانه به حد کمتر از استاندارد رسیده است.
مجذوبی با اشاره به اینکه میزان آرسنیک موجود در آب به بستر زمین برمیگردد، اظهار داشت: اما یک سری فعالیتهایی انجام میشود تا مقدار آرسنیک را به حد استاندارد برسانند.
وی با بیان اینکه علوم پزشکی مسئول نظارت بر سلامت آب مصرفی مردم است، گفت: آبی که از تالوار به پشت سد رسید، نسبت به بعد از تصفیه کاملا تغییر کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: آبی که در شبکه آبرسانی همدان توزیع میشود منطبق بر استاندارد ملی و سازمان جهانی بهداشت است.
مجذوبی در بخش دیگری از سخنانش از افزایش چشمگیر شیوع آنفلوانزا و بیماریهای تنفسی در استان خبر داد و گفت: شیوع آنفلوانزا نسبت به کرونا پیشی گرفته است.
وی افزود: آمار مراجعه بیماران تنفسی سرپایی به مراکز درمانی شیب تندی داشته و بیشترین آمار هم مربوط به گروه سنی کودکان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان تصریح کرد: بررسیهای اولیه نشان داد با شروع اپیدمی آنفلوانزا مواجه هستیم. در ایناپیدمی، ابتدا موارد سرپایی در کودکان افزایش مییابد، سپس آمار ابتلای بالغین و موارد بستری افزایش پیدا میکند.
مجذوبی با تاکید بر اینکه راههای پیشگیری از بیماریهای تنفسی، شستوشوی مرتب دستها، استفاده از ماسک، عدم حضور در جمعها و تزریق به موقع واکسن است، اظهار داشت: کسانی که علائم تنفسی مشکوک به کووید دارند تا دو هفته بعد از بهبود نباید واکسن بزند.
وی از فراوانی واکسن آنفلوانزا در داروخانهها خبر داد و گفت: اما تزریق این واکسن برای همه گروهها الزامی نیست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: بیماران نقص ایمنی، بیماران خاص، پیوندی، افراد مبتلا به چاقی مفرط و کارکنان مراکز درمانی و بیمارستانها در اولویت دریافت واکسن آنفلوانزا هستند.
مجذوبی با تاکید بر اینکه هیچ کمبودی از نظر دارو درمان آنفلوانزا وجود ندارد و کاملا تامین است، تصریح کرد: اما در برخی از داروهای مربوط به روانپزشکی و شربتهای آنتی بیوتیک دچار کمبود شدیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه در حوزه کمبود شربتهای آنتیبیوتیک کودکان پیگیریهای مکرری داشتیم، اظهار داشت: تا یک ماه آینده مشکل دارو تا حد بسیار زیادی حل خواهد شد.
مجذوبی افزود: در طول دو هفته گذشته 6 هزار بطری آنتیبیوتیک کودکان توزیع شده که شرایط را بهتر کرده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گو با دکتر محمدهادی همایون روند«ظهور» را از آغاز تاریخ تا بازه کنونی بررسی کرده ایم
عزیز حسنویچ، مفتی اعظم کرواسی در گفتوگو با «جامجم»مطرح کرد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد