جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: حجتالاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم، در دیدار اساتید روحانی دانشگاههای استان با بیان اینکه در تمدن غرب روایتها در زمان فتنه بدنبال بیان حقیقت نیستند گفت: در تمدن غرب روایتها برای چگونگی تسخیر قدرت مطرح بوده، اما این را نه در چهره حقیقی و واقعی آن، بلکه در یک قالب فریبناک و تزویر آمیز، صورتبندی کرده و به مخاطبان خود عرضه میکنند.
وی با اشاره به شعار اخیر زن، زندگی و آزادی؛ این شعار را روایت اول در وقت فتنه و روایت مطالبه دانست و افزود: روایت دیگر در این موضوع روایت بحران ناکارآمدیها در کشور است.
آل هاشم، ادامه داد: در این روایت با پر رنگ کردن بیکاری، تورم، جنگ و ستیز با جهان و تحریم، آسیبهای اجتماعی، فساد و بی اخلاقی کشور را در یک وضعیت فوق بحرانی توصیف میکنند.
امام جمعه تبریز، با بیان اینکه روایت دیگر نگاه و رویکرد استبدادی است و تمامیت خواهی در مدیریت کلان کشور را عامل این بحران میداند افزود: در این روایت سازی، این فرض حاکم است که اصول انقلاب اسلامی راه اصلاح و تحول در کشور را بسته است و جامعه را سمت و سوی اغتشاش میبرد.
وی اضافه کرد: روایت چهارم در فتنه اخیر این است که انقلاب اسلامی با جبهه غربی به جنگ تمدنی رسیده و این امر از جنگ نظامی به جنگ اقتصادی، سایبری، بیولوژیک و رسانهای تبدیل شده و بی امان ادامه دارد تا فتحی اتفاق بیافتد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، خاطرنشان کرد: تلاش روایتهای یک و دو و سه در این است که روایت چهارم را به چالش ناکارآمدی در زندگی امروز بشر متهم کرده و روایت دیگری از هویت ایرانی و توسعه و عدالت عرضه کنند و این بدان معنی است که اینها جبهه رسانهای واحد علیه روایت چهارم بوده و خواهند بود.
وی تاکید کرد: امروز گفتمان انقلاب اسلامی در یک ستیز با گفتمانهای رقیب، معارض و معاند درگیر شده که سخت و چند لایه است از این رو نخبگان فرهنگی روایت درست را برای مردم تبیین کنند.
آل هاشم، گفت: اساتید حوزه و دانشگاه به عنوان افراد مسلط به گفتمان انقلاب وظیفه دارند در جنگ شناختی دشمن از هر فرصتی برای تبیین روایت درست کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت