به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛امیرعباس نخعی نژاد،افزود:گلرنگ با بذور اصلاح شده گلمهر و گلدشت که از کیفیت گل و دانه مناسب و مطلوب برخوردار هست از لحاظ اقتصادی و اشتغال(خصوصا در بخش های گلباف و شهداد) از محصولاتی است که مورد استقبال کشاورزان در بسیاری از نقاط شهرستان واقع شده و سطح زیر کشت آن در حال افزایش می باشد.
وی افزود:گیاه دیگری با نام تریتیکاله که متعلق به غلات است و به علت داشتن ظرفیت بالای تولید و تغذیه در تامین بخشی از نیاز علوفه ای می تواند نقش مهمی داشته و کشت آن نیزمورداستقبال کشاورزان واقع شده است که کشت در زمین های سنگلاخی و با حاصلخیزی کم و همچنین سازگاری به گستره وسیعی از اقلیم اعم از سرد وگرم از مزایای کشت تریتیکاله است و با توجه به اینکه تریتیکاله ازقدرت رقابت اکولوژیکی بیشتر با علف های هرز به دلیل رشد سریع تر برخوردار است،وقوه نامیه بیشتر و قدرت استقرار بهتر نسبت به گندم و جو دارد و همچنین امکان استفاده دو منظوره به صورت مصرف دانه ای و علوفه ای مورد اسقبال قرار گرفته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمان خاطر نشان کرد:کینوا نیز از گیاهان اقتصادی شهرستان می باشد که شبیه به غلات است و عضو خانواده چغندر و اسفناج می باشد،به خاطر رشد خوب در بدترین و دشوارترین شرایط آب و هوایی رشد نموده و توجیه اقتصادی دارد.
کشت این گیاه به دلیل مقاومت بالای آن در کم آبی اقتصادی است و به راحتی می تواند جایگزین محصولات با نیاز آبی بالاتر گردد.
وی ادامه داد:زیره سبز نیز گیاهی با توجیه اقتصادی که اگر تاریخ مناسب جهت کاشت و موارد فنی کاشت تا برداشت رعایت شود بسیار اقتصادی بود و ترویج کشت آن انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه بحران آب و شرایط آب و هوایی کشور این ضرورت را به وجود می آورد که در مباحث سرمایهگذاری در بخش کشاورزی توجه بیشتری به کشت گیاهانی که میزان آب بری کمتری دارند صورت گیرد،افزود:یافتن گونههای گیاهی سازگار با شرایط آب و هوایی کشور در سطوح مختلف مورد توجه قرار گرفته است.
گفتنی است از محصولات شیلاتی که اخیرا توصیه شده و اقتصادی می باشد،پرورش ماهیان خاویاری و زالو بوده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت