به گزارش جام جم آنلاین، سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی باتوجه به ثبت سفارش کتب درسی از سوی ۱۴ میلیون و ۷۰۰ هزار دانشآموز از کل جمعیت حدود ۱۵ میلیون و ۹۰۰ هزار نفری جمعیت دانش آموزی کشور در سال جاری، از یک میلیون و ۲۰۰ هزار دانش آموز باقی مانده که هنوز نسبت به ثبت سفارش کتاب های خود اقدام نکردهاند؛ خواست که هرچه سریعتر نسبت به طی فرایند ثبت نام اقدام کنند.
بر این اساس، فرآیند ثبت سفارش کتاب های درسی تا روز ۳۱ شهریور ماه ادامه دارد و لازم است خانوادههای باقی مانده در اولین فرصت نسبت به ثبت سفارش کتابهای درسی فرزندان خود اقدام کنند.
همچنین سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی اعلام کرده است که عملیات توزیع کتب درسی به مدارس انجام شده است و همچنین با توجه به اینکه تعداد کتاب درسی چاپ شده بیش از جامعه آماری دانش آموزان است، هیچ کمبودی در کتاب درسی در سال جاری وجود نخواهد داشت.
ثبت سفارش و توزیع کتابهای درسی سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ تمامی دورههای تحصیلی از طریق سامانه www.irtextbook.ir یا www.irtextbook.com و به دو شیوه فردی و یا گروهی انجام میشود.
در شیوه فردی، والدین دانشآموزان میتوانند با مراجعه به سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی بخش سفارش دورهای دانشآموزان و پرداخت الکترونیکی هزینه، بسته آموزشی مورد نیاز خود را سفارش دهند.
برای ورود به سامانه کد ملی دانشآموز، «نام کاربری» و شش رقم سمت راست شماره سریال شناسنامه دانش آموز، «رمز عبور» ورود به سامانه است.
در شیوه گروهی، مدیران مدارس از طریق سامانه سناد به بخش سفارش گروهی کتابهای درسی سامانه مذکور مراجعه کرده و بهصورت جمعی نسبت به سفارش کتابهای درسی اقدام میکنند.
کتاب های درسی دانش آموزان دورههای تحصیلی آموزش ابتدایی، متوسطه دوم شاخههای فنی و حرفهای، کاردانش، رشته معارف اسلامی و کتابهای درسی تکمیلی دوره اول متوسطه ویژه دانشآموزان استعدادهای درخشان، از طریق مدرسه محل تحصیل آنان که در سفارش دانشآموز قید شده است، توزیع میشود. دانشآموز یا اولیای دانشآموز صرفاً موظف به پرداخت هزینه کتاب درسی برابر با قیمت پشت جلد (ثبت شده در سامانه) است؛ لذا دریافت هرگونه وجه اضافی ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
به دلیل الکترونیک بودن فرآیند فروش و توزیع کتابهای درسی، کنترل ثبت سفارش کتاب درسی دانش آموزان از طریق سامانه امکانپذیر است؛ لذا درخواست ارائه نسخه چاپی (پرینت) برگ سفارش کتاب درسی از دانشآموز یا اولیای دانشآموز ممنوع است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت