به گزارش جام جم آنلاین، با تکامل پیدا کردن کروناویروس، تعداد گزینههای درمانی که همچنان در برابر سویههای جدید موثر باشند، تحلیل رفته است. داروی ضد ویروسی شرکت فایزر موسوم به پاکسلووید یکی از مواردی است که همچنان موثر است.
هرچند، برخی از افرادی که از این دارو مصرف کرده و برخی داروی پاکسلووید برای آنان تجویز نشده است ابتلای مجدد به بیماری را تجربه کرده و تنها چند روز پس از تکمیل دوره درمان و منفی شدن تست کرونا، علائم بیماری در آنان مجدد ظاهر شده یا تست کووید ۱۹ آنان مثبت شده است.
سخنگوی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در ایالات متحده گفت: براساس دادههایی که تاکنون در دست است، بازگشت علائم بیماری کووید ۱۹ موردی به نسبت نادر است و در اکثر موارد اتفاق نمی افتد. سهم ناچیزی از افراد مبتلا به کووید ۱۹ از جمله مصرف کنندگان داروهای ضد ویروسی همچون پاکسلووید بازگشت علائم بیماری را تجربه کردهاند.
به گفته کارشناسان، موارد بازگشت علائم بیماری از آنچه دادهها نشان میدهد بیشتر شایع است اما اعلام میزان دقیق آن سخت است. همچنین بازگشت مختصر علائم میتواند بخشی از پیشینه طبیعی عفونت کروناویروس در برخی از افراد صرف نظر از درمان با داروی پاکسلووید و وضعیت واکسیناسیون باشد.
به گزارش ایسنا، دکتر مایکل چارنس، از مرکز پزشکی اداره کهنه سربازان در بوستون گفت: افرادی که بازگشت علائم بیماری را تجربه میکنند ممکن است همچنان بیماری را به دیگران انتقال بدهند، بنابراین، آنان باید آگاه باشند که ممکن است نیاز باشد طبق دستورالعملهای مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها خود را قرنطینه کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت