دغدغه های کنونی تولید کنندگان از زبان عضو هیات مدیره سندیکای تولید کنندگان لوله و پروفیل ایران

ابر چالش تامین انرژی

اگر تا پیش از تابستان 1400 موضوع انرژی در کشور یکی از دغدغه های تولید کنندگان فولاد بود از تابستان 1400 به بعد تبدیل به کابوس واحد های فولادی و ریخته گری شد تا پیش از آن در زمان پیک مصرف نیز گه گاهی برق واحد های فولادی در تابستان و گاز آنها در زمستان قطع میشد اما از تابستان 1400 این قطعی های برق طولانی مدت و ادامه دار شد .در سال های نه چندان دور انرژی یکی از مزیت هایی بشمار میرفت که افراد بواسطه آن به صنعت فولاد ورود کرده و در آن سرمایه گذاری می کردند اما پس از 1400 تبدیل به دغدغه و ابر چالش شده است.
کد خبر: ۱۳۷۴۹۱۵

به گزارش جام جم  آنلاین آذربایجان شرقی ،قطعی های مکرر برق خطوط تولید را به عنوان قلب تپنده کارخانه های فولادی نشانه رفته و صنعتگران مستاصل از این اقدام دولت در انتظار برنامه ای مدون برای تامین برقی حداقلی برای تولید با حداقل ظرفیت هستند.

در همین راستا عضو انجمن نوردکاران فولادی ایران ، تامین انرژی را ابر چالشی عنوان میکند که واحد های فولادی را سر در گریبان کرده و معتقد است دولت باید برای حل این معضل هر چه سریعتر برنامه ای مدون ارائه و اجرایی کند.

مسعود محجل امامی تصریح کرد: اعمال خاموشی‌های مکرر در این سال همچون سال های گذشته ، عواقب زیانباری برای تولید کنندگان داشته و دارد و باعث شده شرکت ها با بیست درصد ظرفیت تولید خود فعالیت کنند.

این عضو هیات مدیره انجمن نوردکاران فولاد ایران با تاکید بر این موضوع که در میزان مصرف برق فولادسازان در کشور بزرگنمایی شده است، خاطرنشان کرد: صنعت فولاد جزو صنایعی در کشور است که هم در زمینه مصرف برق و هم آب، در حق آن بزرگنمایی شده است. در حالی که سهم برق کشور برای فولاد حدود نیم درصد و سهم آب نیز در قیاس با کشاورزی به حدود ۳ تا ۴درصد نمی‌رسد. موضوع آن است که دست‌اندرکاران امر قصد دارند، نارسایی‌هایی را که در سیستم برق کشور وجود دارد به گردن صنعتی همچون فولاد بیندازد، به جای اینکه سیستم نیروگاهی را بهینه کنند یا نیروگاه‌های جدید بسازند، دست به توجیه می‌زنند.

مدیر عامل گروه مهر سهند همچنین با اشاره به محدودیت هایی که در خصوص صادرات فولاد در ابتدای سال ایجاد شد گفت :این محدودیت ها با موضوع اجرای سیاست وضع عوارض بر صادرات محصولات فولادی با توجه به اهمیت بحث اقصاد آزاد در سطح دنیا و پرداخت سوبسیت های صادراتی کشور هایی از جمله چین جهت صادرات محصولات فولادی به کشور های اروپایی بعلت بعد مسافت به تولید کنندگان، به هیچ وجه قابل توجیه نیست.

وی افزود : همانطور که تاکید شد در تمامی دنیا از صادرکنندگان حمایت می شود اما در ایران متاسفانه نه تنها حمایتی نمیشود بلکه راه صادرات آن هم در شرایط تحریم ها بسته میشود .
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها