به گزارش
جام جم آنلاین، یورگن استاک رئیس اینترپل چهارشنبه شب، از کشورهایی که تجهیزات نظامی به اوکراین میدهند خواست تا بر مکانیسمهای ردیابی این تسلیحات تمرکز کنند.
وی به خبرنگاران در پاریس گفت: در دسترس بودن گسترده تسلیحات در درگیری اوکراین منجر به افزایش سلاحهای غیرقانونی در مرحله پس از جنگ خواهد شد.
استاک از انتقال اسلحه و تسلیحات توسط جنایتکاران به بازار سیاه اتحادیه اروپا ابراز نگرانی کرد و گفت اسلحه در بازار سیاه اروپا از قیمت بالاتری برخوردار است.
چندین کشور اروپایی، از جمله فرانسه، آلمان و انگلیس به همراه آمریکا از آغاز جنگ در اوکراین، تجهیزات دفاعی پیشرفته، مهمات توپخانه و اسلحه به این کشور تحویل دادهاند.
به گزارش ایرنا، ماه گذشته بود که «جوسپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از تصویب کمک مالی-نظامی دیگر به اوکراین در نشست وزرای خارجه گروه ۷ خبر داد.
بورل ارزش کمک جدید اتحادیه اروپا به اوکراین را ۵۲۰ میلیون دلار اعلام کرد.
مجلس نمایندگان آمریکا به ریاست نانسی پلوسی دموکرات، در آخرین اقدام برای جنگ اوکراین، بودجه ۴۰ میلیارد دلاری را با هدف تقویت ظرفیت نظامی ارتش این کشور در مقابله با روسیه، تصویب کرد.
به گزارش تارنمای نیوزویک، از آغاز جنگ اوکراین در ۲۴ فوریه، واشنگتن حدود ۵۳ میلیارد دلار به کییف کمک کرده است که از این میان ۳.۸ میلیارد دلار مربوط به کمکهای نظامی واشنگتن به اوکراین میشود.
ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بیتوجهی غرب به نگرانیهای امنیتی مسکو، استقلال جمهوریهای خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.
پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیات نظامی که آن را "عملیات ویژه" خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کییف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد.
جنگ در اوکراین وارد چهارمین ماه شده است و واکنشها به تهاجم روسیه و ارسال تسلیحات به این کشور همچنان ادامه دارد. مسکو هشدار داده است تجهیزات نظامی که آمریکا و اروپا در اختیار اوکراین قرار میدهند، موجب تشدید مناقشه در اوکراین میشود و پیامدهای غیرقابل پیشبینی به دنبال دارد.