به گزارش جام جم آنلاین، افرادی که در محیطهایی کار میکنند که سطح آلودگی آنجا بالا است، ممکن است علائمی از قبیل گرفتگی مجاری تنفسی و یا سرفه را تجربه کنند. اما افرادی که مشکلات تنفسی و ریوی دارند، بالا بودن سطح آلاینده های هوا میتواند باعث تشدید بیماری آنها و انسداد ریه شود.
تحقیقات نشان میدهند تماس طولانی مدت با آلودگی هوا میتواند باعث بروز مشکلات ریوی شود.
آلودگی هوا میتواند زمینه ساز سرطان ریه شود و این امکان نیز وجود دارد که حضور طولانی مدت در هوای آلوده، با ابتلاء به آسم در ارتباط است.
تحقیقات نشان میدهند، اگر کودکان برای مدت زمانی طولانی در هوای آلوده قرار بگیرند، روند رشد ریه آنها تحت تأثیر قرار میگیرد.
آلودگی هوا برای افرادی که از مشکلات ریوی رنج میبرند، عوارض بیشتری به دنبال دارد و افراد مسن، کودکان و نوزادان با استنشاق هوای آلوده، بیشتر در معرض خطر خواهند بود.
افراد سالم که در محیط بیرون کار میکنند نیز در معرض علائم و عوارض ناشی از آلودگی هوا خواهند بود، به خصوص زمانی که سطح آلایندهها بالا باشد. این افراد ممکن است دچار تنگی نفس و یا سرفه شوند.
بهترین کار این است که از رفتن به مکانهای شلوغ و خیابان تا حد امکان خودداری شود. این امر برای کودکان و افراد مبتلا به مشکلات ریوی بسیار مهم است.
با افزایش آلودگی هوا، افراد مبتلا به مشکلات ریوی بیشتر در معرض تشدید بیماری خواهند بود.
زمانی که آلودگی هوا شدید است، میبایست نسبت به محدود کردن و یا خودداری از انجام فعالیت در فضای باز اقدام شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت