به گزارش جام جم آنلاین، همزمان با آغاز برگزاری سی و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران کتاب «بازآفرینی هنر از هنر در تاریخ سینما» با گردآوری و تألیف سارا غفوریان فردا (چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه) ساعت ۱۹ رونمایی میشود.
آنچه در این کتاب میخوانید سرفصلهایی چون مرور تاریخ سینمای جهان برای تمامی علاقهمندان و دانشجویان رشته سینما، درک اقتباس و تفاوت بین الهام، اقتباس و بازسازی، آشنایی با کارگردانان جهان و سبکهای سینمایی، آشنایی با آثار اقتباسی و خلاصه فیلمهای اقتباسی، شناخت کارگردانان مولف با بررسی فیلمهای اقتباس شده از یک متن در سبکها و ادوار مختلف، بررسی اقتباس از معماری، موسیقی، بازیگری، افسانهها، رویدادهای مهم و... خواهد بود.
همچنین در انتهای این کتاب دو گفتوگوی اختصاصی با تهمینه میلانی و فرزاد موتمن، دو تن از کارگردانان مطرح و صاحب سبک سینمای ایران انجام شده است.
«قصههای شاتن» با موضوع ضربالمثلهای ایرانی عنوان کتاب دیگر سارا غفوریان در مقام نویسنده است که روز گذشته (دوشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه) در نمایشگاه کتاب در دسترس عموم قرار گرفت.
این کتاب نیز قصه نمایشنامهای را روایت میکند که نویسنده در آن ورود پسرک دوستداشتنی به نام شاتن در ضربالمثلهای ایرانی را به صورت شعر و نثر نوشته است و به همراه یک فایل صوتی ضمیمه کتاب برای مخاطبان قابل شنیدن نیز خواهد بود.
به گفته سارا غفوریان، پس از خلق کاراکتر «شاتن» در نمایش «افسانه اوشیدا» و استقبال عموم از این کاراکتر دوست داشتنی، به فکر نگارش نمایشنامهای در جهت معرفی آثار اصیل ایرانی برای کودکان افتادم. به همین جهت «قصه های شاتن» را با استفاده از ضربالمثلهای ایرانی به صورت شعر و نثر نوشتم و در استودیو به سرپرستی و با صدای یحیی گلنسایی، آهنگسازی محمود مقدم و صداپیشگی دیگر اعضای گروه ضبط و آماده اجرای نمایش شد. نمایشنامه «افسانه اوشیدا» با محوریت کاراکتر شاتن در سال ۹۷ موفق به دریافت هفت جایزه از جشنواره بینالمللی عروسکی شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با مهندس حمیدرضا هلالی، عکاس، پژوهشگر و مدرس انجمن سینمای جوانان ایران مطرح شد
دانیال نوروش از لذت مضاعفش در سریالی گفت که یادآور «روزیروزگاری» بود